0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Помогнете - хламидия - какво се прави????
« Отговор #20 -: Юли 26, 2006, 08:08:10 am »
Здравейте! Току що се регистрирах, по-скоро да потърся морална подкрепа. Откриха ми хламиди 1:32 тътър, причинили са ми вече много неприятности. Лекърят ми изписа Доксициклин за 30 дни. Незнам само как ще издържа, не ми е добре. Изписа ми също и "клион д", защото имало опасност да ми се появят гъбички. Целият ми език е обложен..Възможно ли да имам гъбички в устата. Благода Ви.

Добре дошла във форума:-)

Иначе аз не съм от най-компетентните, но ако не се чувстваш добре задължително отиди на лекар или се консултирай поне с още един. От момичетата тук разбрах, че често се случва да ти "объркат" диагнозата и консултацията с 2-ри лекар е добре да бъде направена. Попитай във форума за добър лекар в твоя град /за да не обикаляш от лекар на лекар - и това не е хубаво - ще те объркат изцяло/. За гъбичките мисля, че е възможно, но пак ти казвам, че изобщо не съм специалист. Ако искаш си отвори тема - нова - за д ати отговорят повече хора.
Пожелавам ти късмет с лечението и успех със бебока. :)

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
« Отговор #21 -: Юли 26, 2006, 08:11:33 am »
Здравейте! Току що се регистрирах, по-скоро да потърся морална подкрепа. Откриха ми хламиди 1:32 тътър, причинили са ми вече много неприятности. Лекърят ми изписа Доксициклин за 30 дни. Незнам само как ще издържа, не ми е добре. Изписа ми също и "клион д", защото имало опасност да ми се появят гъбички. Целият ми език е обложен..Възможно ли да имам гъбички в устата. Благода Ви.
Здравей,
За лекарствата  и ефекта от тях е най-добре да се консултираш с лекаря, който ти ги е изписал, а за подкрепа - тук винаги ще намериш :)  :welcome:. Как разбра какви са последствията от хламидиите? До колкото знам сраствания и други такива се диагностицират само с лапароскопия?
« Отговор #22 -: Юли 26, 2006, 13:28:11 pm »
След като приключи лечението ще ми правят цветна снимка. Но точните думи на лякаря бяха:"Едната ти тръба съм я отписал, да видим дали другата ше става за нещо!". Днес май устата ми е по-добре. Много Ви благодаря
*
« Отговор #23 -: Юли 26, 2006, 19:13:10 pm »
Но точните думи на лякаря бяха:"Едната ти тръба съм я отписал, да видим дали другата ше става за нещо!".
Това ми звучи малко крайно, но знам ли? най-добре не се притеснявай излишно предварително. Бъди оптимист след лошото идва хубаво:)
« Отговор #24 -: Юли 26, 2006, 19:56:59 pm »
След като приключи лечението ще ми правят цветна снимка. Но точните думи на лякаря бяха:"Едната ти тръба съм я отписал, да видим дали другата ше става за нещо!". Днес май устата ми е по-добре. Много Ви благодаря
как я е `отписал`, като не я е видял тръбата ти? 8O
*
« Отговор #25 -: Юли 26, 2006, 21:32:39 pm »

Това звучи УЖАСНО 8O

Мисля, че няма как да знае какви са пораженията при теб преди да те е изследвал допълнително. Мисля, че е добре да се консултираш с някой друг лекар за лечението /не че нещо срещу него, но има много пишман лекари, а става въпрос за твоето здраве и за бъдещето на едно бебче  :babyflips:/
Нека и другите с опит да кажат, но мисля че такъв лекар който веднага отписва тръбата :balk_153:

От къде си-кой град? За да ти кажат момичетата тук специлаисти в областта?

:goodluck:

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

« Отговор #26 -: Юли 26, 2006, 22:19:29 pm »
Благодаря Ви за разбирането. От Добрич съм.
Успех на всички! :bighug: Просто ми стана някак си по-леко когато мога да споделя с някой. Толкова ме беше срам и в сащото време ме беше яд на себе си, но сега вече само се надявам всичко да се оправи.
« Отговор #27 -: Юли 27, 2006, 09:56:46 am »
Успех Nady!
Няма от какво да те е срам и не се ядосвай, когато от теб нищо не зависи.
Стискам палци нещата да се оправят и цветната снимка да е с добър резултат. Дано няма поражения по тръбите, че да натриеш носа на лекаря, който "на око" е преценил, че едната ти е отписана.