0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля за мнение..
« Отговор #20 -: Юли 17, 2006, 20:46:18 pm »
Цитат на: ves4o
А и цитонамазката?
Питам за да съм по-подготвена следващия път какво да искам.
Хайде и за цитонамазката! За пореден път....
Цитат
Благодарение на това изследване, въведено за първи път от Papanicolau, драстично се намали заболеваемостта от рака на маточната шийка. Цитонамазката позовлява да се улови заболяването в най-ранните му стадии, когато оперативното лечение води до 100% излекуване, а също така да се установят онези предракови състояния, при които е необходимо само да се обгори засегнатият участък върху шийката на матката.

Що е това цитонамазка?

*
« Отговор #21 -: Юли 18, 2006, 08:17:00 am »
Моето мнение е да намерите специалист по стерилитет, защото останалото е загуба на време, пари и нерви.
Не е необходимо да имаш температура над 37 градуса, за да имаш ову. При мен например е под 37 и според тестовете и УЗИ имам овулация.
6 месеца Дуфастонът без хормонални изследвания не знам, какво да кажа  8O

*
« Отговор #22 -: Юли 18, 2006, 11:07:55 am »
Благодаря на всички за изчерпателните отговори.
На теб, Панда, особено :)
Понеже явно Д-р Маркова е всепризнат специалист, моля Ви дайте ми нейни координати.
Нали правилно разбирам, че е специалист по стерилитет?
*
« Отговор #23 -: Юли 18, 2006, 12:08:56 pm »
Ves4o, отговорих ти в "адреси..."   :D
« Отговор #24 -: Юли 18, 2006, 12:27:24 pm »
Понеже темата е "Моля за мнение", бих искала да си кажа мнението.
За Петинка Цветкова нямам особени впечатления. Това, което е адски дразнещо е непрекъснатото фамилиарничене от нейна страна и повтарянето на "дете, дете", което е недопустимо защото аз си имам майка, която да ме нарича дете /още повече, че не съм на 10 години/. Не знам какъв специалист е, но наистина графика й е препълнен, макар че аз не ходя при жени-гинеколози /по лични съображения/ - тя ми даде направления за хормонални изследвания.
Иначе спермограма правихме при Александров и честно казано малко не ми се вярва да каже, че първо цветна снимка после спермограма, защото при нас почна именно от спермограмата, но всичко е възможно разбира се.
Та Весчо, желая ти да си намериш наистина "твоя" си лекар и успех  :)!
*
« Отговор #25 -: Юли 18, 2006, 15:51:05 pm »
дразнещо е непрекъснатото фамилиарничене от нейна страна и повтарянето на "дете, дете", което е недопустимо защото аз си имам майка, която да ме нарича дете /още повече, че не съм на 10 години/. Не знам какъв специалист е, но наистина графика й е препълнен, макар че аз не ходя при жени-гинеколози /по лични съображения/ - тя ми даде направления за хормонални изследвания.
Иначе спермограма правихме при Александров и честно казано малко не ми се вярва да каже, че първо цветна снимка после спермограма, защото при нас почна именно от спермограмата, но всичко е възможно разбира се.
Мда, за детето е вярно :), но вече го възприемам почти мило :), е все пак повдигнах въпроса, защо съм "дечко"
Натовареността и наистина ме притеснява, създава ми впечатление, че не и позволява да вникне достатъчно задълбочено в проблемите на отделния пациент, и създава предпоставки да пропусне нещо. Което май почти ми се случи.
За д-р Александров - мисля че е казал това на съпруга ми просто защото в момента е в отпуск, за да отложи нещата докато се върне. Но явно при него ще ходим, като чета в темата пусната по този въпрос.