Сега погледнах дискусията в групата и не виждам разминаване в информацията
Ето снимката на листовката, която Мария е копирала
Както и тук във форума сме писали, тестът за овулация се смята за положителен, когато тестовата чертичка стане наситена колкото контролната или по-наситена от нея.
В листовката пише същото " Положителен: Ако са видими две цветни ивици и тестовата ивица е еднакво ярка или по-тъмна от контролната ивица.....". На картинката е изобразено същото: положителен е при две еднакво наситени черти или тестова черта по-наситена от контролната.
Мария, прибързано е това заключения
.......
Демек днес вече не съм с О., а с поликистоза, защото чертата седи наситена още...
Диагноза не може да се постави така от едно изследване и един тест за овулация. Моля те, погледни отново коментара ми по-долу, написала съм дословно това: "При мен тестовата чертичка започваше да избледнява на следващия ден. Но има жени, при които нивата на ЛХ са по-високи и тестовете са положителни в два поредни дни, а чертичката започва да избледнява на третия."
Както вече писах, от снимката на последния ти тест се вижда, че тестовата чертичка е избледняла, сравнено с предишните два теста, т.е. нивото на ЛХ пада, което е добре.
Не съм си и помисляла да ти поставям диагноза. Извинявай, ако е прозвучало така! Принципно има определени показатели, които може да дадат насока за нещо (според мен не е излишно да сме информирани), за да се направи при нужда консултация с лекар и допълнителни изследвания евентуално.
Но конкретно за твоите тестове, пак да кажа, след като днес чертичката е по-бледа от предишните два теста, означава че нивото на ЛХ е започнало да пада, това е добре