Единственото ,което ме притеснява в обривите е тя да не тръгне по моят път.Аз от 3 г до към 24-25 бях с неуточнена алергии към какво ли не.Няма храна, от която да не съм получавала,то не беше от облазвания всякакви,слънчева алергия,лишеи,гъбички.Всички тестове ми бяха отрицателни,просто всяка пролет и есен бях с все по-силни лекарства.Последната ми алергия ме вкара в болница,беше от домашните праскови.6м след това го изкарах на ориз и картофи и промених драстично храненето си.В момента ям всичко без проблем,нямам слънчева алергия.
Много ми се иска да направя нещо,за да го предотвратя за нея,но незнам какво.Храни се добре,не давам снаксове,чипсове и тн.Яде страшно много плодове и зеленчуци,на този етап са домашни.Знам,че алергиите са бурна реакция на имунната система,за неща който не би трябвало.Имунологичните и изследвания са идеални(аз никога не съм си правила).
Много си размишлявам след изминалата седмица по темата,макар реално да се размина леко. Всичко изчезна за 3 дни.Ако сравнявам по мои спомени по-малко от седмица не си спомням да съм се оправяла