Записах час при др.Персенска и след 6 месеца чакане ето ме при нея.Но уви вс.от това, което бях чула не се оказа вс.така.За претупването то си е ясно едно бързо око на папката с изсл.от 2 год.от които разгледа само до 3 стр.а имаше още поне 3-4 реших, че бърза защото и др.пациенти има.Това то преглътнах, но др.не успях.Др.с две думи каза, че това е проблемат при нас, запиши си час при генетик, че това нее в моята компетенция, ако искаш прави ПИД, ако не ходи си там откъдето си дошла.Да спомена, че съм от др.клиника, и конкуренцията изобщо несе обичат, защото си пролича по нейният изказ, това викам е нормално не обърнах особено внимание на този изказ, но за 10 мин.консултация, поне можеше да ме прегледа, но тя и това не направи.С цялото ми уважение към др.може да е най-добрият др.но отношението и не беше професионално.И в Надежда вярно е всичко набързо заради мн.пациенти може и да имат голяма успеваемост, но им липсва личностно отношение към пациентите, което е изкл.важно в този момент, психологическият фактор.Нека някой не поправи, ако греша.Изберете си доктор на който иматв доверие от първият ден.