0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, ето и моя прблем трябваше да ми доди на 04.09 но ми дойде на другия ден само кафеникаво зацапване което траеше 2 дни и реших да си ноправя тест който излезе блида черта забележима. На другия ден сутринта почна дами тече като менстурация и реших да отида на генеколог гледаме на ехогравне се видя нищо после вагинално и пак нищо. След това реших да направя нов тест и той с бледа черта но по бледа от старата. Възможно ли е дане се види нищо или сакчето да е поднало?
« Последна редакция: Септември 12, 2017, 10:51:34 am от marsi »
Re: Положитен тест не се вижда нико на ехографа
« Отговор #1 -: Септември 11, 2017, 21:58:55 pm »
Направи си кръвен тест за бременност... миже да е още рано за ехограф... Казаха ли ти да пиеш нещо за прокървяването?
Re: Положитен тест не се вижда нико на ехографа
« Отговор #2 -: Септември 12, 2017, 09:40:43 am »
Не нищо не ми казаха че всичко е наред
*
Re: Положителен тест, а не се вижда нищо на ехографа
« Отговор #3 -: Септември 12, 2017, 11:06:56 am »
Cveti_93, може да е било рано. И моето предложение е да направиш кръвен тест за бременност, за да знаеш със сигурност какво се случва. Във всяка лаборатория го правят, не е нужно да е на гладно, цена около 20лв.
За регистриране на плодно сакче с вагинален ехограф е добре да се изчакат около десет дни след закъснение.
Ако кръвният тест покаже, че има бреманност, а отново се появи зацапване или прокървяване, е редно веднага да се консултираш с лекар, за да ти назначи прогестеронов медикамент.
« Последна редакция: Септември 12, 2017, 18:28:43 pm от marsi »

Re: Положителен тест, а не се вижда нищо на ехографа
« Отговор #4 -: Септември 12, 2017, 16:24:17 pm »
Благодаря това ще направя