Здравейте,позволих си да пиша в тази тема ,защото съм пила дуфастон,но проблемът ми е друг предполагам.Нужен ми е съвет или информация, и аз вече не зная какво точно.На кратко от 1,5г. се опитвам да забременея ,на 37г съм имам едно детенце.От август миналата година започнаха аномалии с цикъла ми.Не ми идваше на време ,след това изобщо спря да ми идва.Гинекологът ми ми предписа дуфастон 3по 1 табл. 7 дни ,но след приема му ми дойде след 22 дни така нямах цикъл 70 дни.Правих изследване на полови хормони на 3-ти ден от цикъла ,бяха в норма ,щитовидна жлеза също в норма.След това всичко се нормализира до май месец тази година .От 23.05 отново нямам цикъл .Пих дуфастон но минаха 24 дни от тогава,вчера бях на преглед ,гинеколожката вдига рамене,тънка лигавица няма да ми дойде скоро -това и бяха думите.Фоликул 8 мм в десния яйчник ,който не подлежи на коментар и довиждане.Не може да каже нищо без хормонално изследване ,а аз не мога да го направя ,защото не ми идва.Правя си тестове за овулация и имам втора малко по-бледа черта днес.Това е момичета,съжалявам за дългия пост,но молбата ми е ако може някой да ме насочи към изследвания ,лекар или да даде предположения от какво може да се получава това ще съм много благодарна.Дала съм куп пари за прегледи за изследвания ,но всичко на парче ,а яснота нямам.