0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета !
Чета някои от темите редовно, но едва сега ми се наложи да пиша и току-що се регистрирах.
Моята история е следната...
Правим опити за бебче от 3 месеца (ноември, декември и януари) като опитът ни през януари беше успешен, но радостта ни беше за кратко:)
На първият ден от закъснението, тестът не отчете, 2-ра чертичка излезе едва след няколко дни, правих и кръвен тест - положителен, след 48 часа направих 2-ри, показателите бяха паднали и след няколко часа менструацията ми дойде - 8 дни след закъснение, ясно е, че става дума за биохимична бременност, но докато чакам течението ми да свърши и да отида на лекар, искам да получа отговор на въпросите си чрез вас, вярвам, че има и други жени, минали през това...
Интересува ме, колко време след тази ситуация можем да подновим опитите за бебеправене?  :oops:
Re: Опити за бебче след биохимична бременност
« Отговор #1 -: Януари 31, 2017, 12:50:29 pm »
Здравей aleksa7.Добре дошла.
Опитите могат да бъдат подновени веднага.Много голяма ,част от бременностите приключват така,а голяма част от момичетата въобще не разбират(момичета с вариращ цикъл примерно 28-35 дни).Това не трябва да те плаши.Няма как да не ти е тъжно от ситуацията,но се опитай да се абстрахираш.Успех
*
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2017, 13:50:22 pm »
Здр.Преди 6 години и аз направих такава бременност...Тестове + всичко Ок.Кръв не взимах,но не ми дойде...След 3 дена вече ми дойде и след положителните тестове ми стана ясно какво е...Два такива случаи съм имала...
Тук момичетата много ми помагаха и отговаряха на всичките ми въпроси.Днес ми стана носталгично,защото съм на 35 вече,нямам деца,а и намам днес и с кого да ги правя...Моята мечта така и не се сбъдна,но на теб пожелавам късмет,ако още не е дошъл...
Относно въпроса ти някога веднага си продължих с опитите без да му мисля изобщо,че съм направила биохимична бременност...
Желая ти късмет от цялото си сърце...
Аз все още не съм се отказала въпреки,че сега нямам партньор,мъж ,приятел кой както го нарича...
*
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2017, 14:15:33 pm »
Бог ще дари всички ни с детенце, аз на 27 гопреживях с ополжителен бета ЧХГ , което беше доста ниско. Мечтите се сбъдват и на 40 и на 45. Смело.