Ох, аз не знам в коя тема да попитам.. В главата ми е каша..
Имам подобни на болка, но не съвсем ( по скоро непрестанно напрежение, все едно нещо ме притиска) от дясно! НЕ спира, днес е 5ти ден. Вчера ходих на лекар, гледа ме видеозон, бебето ( цяла една точка
е в матката ) От дясно не видя нищо, дори и яйчника, каза имало черва пред него, не можела да го види..Според мен просто не боравеше добре с видеозона. Тук в Сащ си има видеозон техници, много рядко самия лекар те гледа.
Малко предистория, аз съм с отстранена лява тръба заради извънматочна бременност, също и множество съмнения, за бременности, които приключват като спонтанни аборти, но са си извънматочни.
От дясно се е случвало няколко пъти.. изобщо, това ми е първа вътрематочна бременност без лекарска намеса и да си призная, още съм шок..
Притеснява ме факта, че може да има бебе и в тръбата.. Иначе какво толкова ме притиска от дясно, днес отекваше чак към кръста..В прегънката на крака чувствам пулсиране, притискане, нагоре, където се предполага, че е яйчника и тръбата, лека болка, сякаш някой ме натиска...
ОТ ляво съм имала киста някаква, каза док, аз не се притеснявам за това изобщо.. Каква е? Откъде е? по принцип нямам кисти, или поне, не съм имала проблеми.. Дясната страна ми е зора, моля някой да сподели подобни болки/ напрежение на какво могат да се дължат?