Да бе да,забременяването става от един път! Кво значи резервни сперматозоиди. Точно обратното,колкото по-често,толкова по "рядка" става спермата. Затова най-добре е да бъде през ден,два дори.
Следващият път питай гинеколожката ти как толкова жени пълнят аг - тата за аборти от един единствен полов акт . и я смени,обезателно.
Прави любов с мъжа ти,наслаждавай се на опитите и тва е,така стават нещата ако няма някаква пречка патологична.
Боже,чак се ядосах от изказването на твоята лекарка. Виж ми графиката. И си прави сама изводите. А аз съм с нередовен цикъл и въобще не се занимавах със следене на овулации,тъй като опитите ни бяха от 3-4 месеца.
И другото,което аз си мислих докато правихме опитите. Искаш това бебе да е заченато с любов и желание или по необходимост. Ако имаш някакви съмнения за стерилитет или др подобни,си направи изследвания,момичетата тук ще те насочат към добри специалисти. Аз мога да дам мн малко съвети тук,по-скоро една ПКК на теб,СУЕ,микробиология на влагалищен секрет,хормони - Фсх,Лх,прогестерон,пролактин,тсх и фт4. А на мъжа ти една хубава спермограма,пак се съветвай с дамите във форума по въпроса за лабораториите. И това е на първо време.