0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Изоставане
« -: Януари 30, 2017, 16:59:29 pm »
Здравейте на 23 г . Последният ми цикъл беше на 06.12.2016 .. на третият ден от закъснението на цикъла си направих тест имаше две чертички втората беше мн бледа на следващия ден си направих още един тест ..отново две черти и втората бледа отидох на лекар който потвърди бременноста но не ми вдъхна мн доверие . На 24.01.17 отидох при друг лекар който ми каза че според цикъла трябва да съм в 7 седмица а размерите на плодния сак отг на 5 седмица и 4 дни и е 8 мм и каза да отида пак след седмица .. днес ходих пак 6 дена след последния преглед и плодния сак е 12.12 мм при което лекаря ми казва че има забавен разтеж и за тези 6 дена трябвало да е 2 см и ми казва да отида пак след десет дена и ако продължава да расте толкова бавно ще се наложи кюртаж... Нямам болки в корема нито кървене дори леко зацапване нямам , гърдите са ми подути не ми се гади. Пипринцип цикълът ми продължава 7-8 дена последните 3 месеца е точен на една и съща дата ми идва .. Мн ме притесни тази лекарка според вас нормално ли расте или наистина изостава .. според мен за 6 дена ми се струва мн да порасне с 12 мм ..
*
Re: Изоставане
« Отговор #1 -: Януари 30, 2017, 17:54:01 pm »
Здравей, а ембрионче вижда ли се или е празен плодният сак?
« Отговор #2 -: Януари 30, 2017, 18:30:00 pm »
Несе вижда поне нищо не ми еказала лекарката .. нито обяснява нито нищо ... утре ще ходя при друг лекар и мисля да не му казвам че съм ходила преди това другаде зада не се влиае от предно мнение .
*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #3 -: Януари 31, 2017, 15:45:05 pm »
Не знам,това обикаляне по сто доктора... Права си да искаш второ мнение,но според мен е хубаво да пуснеш ЧХГ през 2 дена. Ако се удвоява,значи плода си расте. Успех
Любовта е сила !

*
« Отговор #4 -: Януари 31, 2017, 16:16:39 pm »
Второ мнение  в такава ситуация е задължително.  Хора всякакви доктори също. Успех и хубави новини пожелавам!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Януари 31, 2017, 21:54:21 pm »
Второ мнение  в такава ситуация е задължително.  Хора всякакви доктори също. Успех и хубави новини пожелавам!

Мда, и техника също, бих добавила. :)

Не знам,това обикаляне по сто доктора... Права си да искаш второ мнение,но според мен е хубаво да пуснеш ЧХГ през 2 дена. Ако се удвоява,значи плода си расте. Успех

Шуши, ето една задачка-закачка за тебе. Спомняш ли си от упражненията по ембриология 1-2 курс кои клетки произвеждат ЧХГ? Отварям една скоба, аз като преподавател по анатомия, хистология и ембриология с 25 годишен стаж, често се изкушавам да задавам въпроси. Професионална деформация. :) Та кажи сега, помниш ли името на тези клетки?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу