При мене стана мазало.
Повторих кръвната, не личи да има проблем. АНА- отрицателен, анти RNP- отрицателен, анти DNA-отр, CCP под 7 (референтна до 17), време на съсирване на кр.- в норма, протеин С- в норма, антитромбин 3- в норма , плазминоген в норма, креатинин в норма, фибриноген в норма, CRP- 0.03 ( норма до 0.5), С3 в норма, С4 в норма. След всичко това дерматоложката заключи че не вижда проблем, и че може би капилярите са по-лесно чупливи. А на мене за разкош ми се подуха колената. Не ме болят, но от 6 дена са все подути, а при натоварване отокът нараства и усещам изтръпване и нещо като иглички в краката. Може би и глезените са леко подути , но ми е трудно да преценя. Проблемът с петехиите продължава. Температура нямам. Колената ми като се изправя буквално се наливат пред очите ми. Когато съм в покой са малко по-добре, но дори и сутрин като стана пак са си подути. В момента пия може би около 1-1,5л. вода на ден. Ходя честичко по малка нужда, и урината според мен си е в съвсем добро количество, и ми се струва доста странно как е възможно въпреки това да задържам течности? Нямам наднормено тегло, и не прекалявам със солта.
Според вас къде трябва да търся проблема? Към какъв специалист да се обърна?
Пращат ме на ревматолог, ама си мисля че и там ще ударя на камък...