0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кафяво зацапване ,седмица преди М
« -: Ноември 07, 2016, 15:29:32 pm »
Здравейте,момичета!
Събудих се с кафяво течение,което при мен се появява, понякога преди цикъл. Но сега е рано ,чакам го след 7-10 дни(на  31+ дни ми е ). На какво може да се дължи?
Не знам дали е възможно да е свързано ,но бебеправим от близо година.
Благодаря!
*
Re: Кафяво зацапване ,седмица преди М
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2016, 22:50:26 pm »
И аз получих такова , но придружено и с няколко капки кръв. .точно в този период  (и ние бебеправим ) Вариантите са  имплантиране , Раничка или  по -бурен секс. Факт е , че не съм бременна. ...предния ден имахме интимен контакт, но си беше нормален. ..остава да е била Раничка  (при мен) Дано при теб да е добър знак за положителен тест.
« Последна редакция: Ноември 07, 2016, 22:52:29 pm от Esenia »
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2016, 13:40:14 pm »

Причина би могло да е и наличието на киста ,нисък прогестерон.
« Последна редакция: Ноември 08, 2016, 13:43:24 pm от adelina9 »
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2016, 13:56:01 pm »
Благодаря за отговора!
От снощи ми зацапва и малко кръв. Кафявото течение,обаче ,не е спряло. Не мисля ,че съм в цикъл.
Едно,че е рано,друго ,че досега,трябваше да е по - силно.
От дни не съм правила секс. Раничка -не знам ,не трябва ли да имам и  други симптоми?
« Отговор #4 -: Декември 25, 2016, 14:53:34 pm »
Здравейте и от мен искам да ви разкажа за моя проблем ако можете да ми помогнете тъй като съм в Англия и часът за лекар ми е чак на 5.12.2017г. Незнам какво да си мисля. На 26.01.2016 направих спонтанен аборт и от тогава нещо ми стана с цикъла и корема един месец на 28 ден ми идваше друг път на 40 ден мн ми се подуваше и ме болеше ниско под корема. Септември си отидох ме в България и отидох на 2 лекари и двамата видяха кисти 4 на единия 2 и на др яйчник 2 най голяма е 3.45см преписаха ми Примолут нор 5мг. За 1 месец 20 дена по 1 и 10 дена по 2 ( забравих да ви кажа че преди това пиех дуфастон от 07.1015 - 01.1016 за 6 месеца за регулиране на цикъла ) От както спрях Примолут нор почнаха да ми се пукат първият месец цикъла ми беше мн лек кафяво воднисто с тъмни жилки незнам така ли да го опиша. Втория месец на 29 ден ми дойде само първият ден ми беше така и после нормално продължи та въпро са ми е  после като ми дойде на 21.11.16 нормално ли е на 20 ден да ти дойде мн леко светло кафяво 5 дена само зацапваше без да ме боли корем правих тест след седмица отрицателен е и на 31 ден вече 3 дни пак само ми зацапва някакво страно кафяво воднисто течение незнам какво да правя а часът ми е чак след 2 седмици благодаря предварително.