0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Миссед
« -: Май 15, 2016, 09:47:44 am »
Здравейте момичета . Искам да попитам тези който са минали през миссед , колко време след това забременяха и какви изследвания си правихте ?  :)
*
Re: Миссед
« Отговор #1 -: Май 16, 2016, 16:44:23 pm »
D99, ето една статия от библиотеката на сайта, в която са систематизирани причините за спонтанните аборти и препоръки за изследвания:
Спонтанен аборт - видове, причини, диагноза, лечение
Но лекарят ти ще прецени при теб какво конкретно да се провери като начало, тъй като се преценява индивидуално на база конкретни фактори: дали има повтаряемост, възраст на жената, други заболявания, абортът в какъв срок от бременността се случва, и др.

Ето изследванията, които на мен ми бяха препоръчани: повторна цветна снимка за проверка на тръбите, хистероскопия, имунологични изследвания. Също ендометриална биопсия, която впоследствие се оказа, че не е необходима, тъй като при хистероскопията се установи сериозен проблем с лигавицата, започнахме терапия и ежемесечно проследяване на лигавицата, така че биопсията се оказа излишна.

Желая ти бързо възстановяване и в скоро време успешна бременност!
« Последна редакция: Май 16, 2016, 22:34:54 pm от marsi »

*
Re: Миссед
« Отговор #2 -: Май 16, 2016, 22:21:56 pm »
Здравей, D99,

Съжалявам, че минаваш през това и ти желая скоро да стигнеш до успешния финал.

За изследванията Марси ти е казала. Аз повечето вече ги имах и си бяха наред. Наново изследвахме НК клетки. Излязоха завишени и при следващата бременност имах назначена терапия.

Забременях 5 месеца след миседа. Имах нужда да се възстановя психически, физически според докторите можеше и по-рано.

Сега се радвам на прохождащо бебе. Желая и на теб такова щастие

La vita è bella