0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За една мечтана бременност
« -: Февруари 07, 2016, 13:29:43 pm »
Здравейте!Знам,че тук ще срещна разбиране за това реших да пиша.Имам нужда да споделя мъката си.Преди два месеца с мъжа ми взехме решение да имаме бебе.Съответно и двамата направихме прегледи и изследвания,започнахме прием на фолиева киселина,променихме режима си на хранене и всичко необходимо.Проследихме овулацията и работихме сериозно по въпроса.Една седмица преди да ми дойде цикъла усетих промени,като гадене от определени храни,миризми всякакви,напрегнати гърди и т.н..Направих тест Престо и отрицателен.Изчаках МЦ той не дойде,симптомите продължиха,дори се засилиха.Минаха 10 дни от закъснението пак тест и положителен.На 13 ден от закъснението направих УЗД и се видя плоден сак,докторката каза след една седмица да отида за сурдечни пулсации.Толкова бяхме щастливи и чакахме с нетърпение да чуем сърчицето на нашето бебе.Не дочакахме-болки,кървене и кухо яйце.Много съм отчаяна,плача постоянно и търся вина в себе си,какво не направих правилно?!
Re: За една мечтана бременност
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2016, 13:44:32 pm »
Здравей, моли. Това, което ти се е случило е ужасно, предполагам...но ти нямаш никаква вина и не трябва да се обвиняваш за нищо. Такива неща се случват, за съжаление и ние нямаме силата да ги предотвратим. Заповядай в тази тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51415.0
Тук всички правим опити за бебе и разбираме прекрасно как се чувстваш, защото и ние се чувстваме така. Ела...
*
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2016, 16:11:13 pm »
Нищо не си сбъркала. Понякога се случва, за съжаление. Дайте си почивка месец-два и ще опитате отново. Щом е станало толкова бързо, пак ще стане. Правиха ли ти кюртаж?

« Отговор #3 -: Февруари 07, 2016, 20:28:39 pm »
Не,решиха да не правят.Казаха,че няма нужда.Благодаря за подкрепата.
*
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2016, 22:48:24 pm »
Значи, че няма нужда да чакате дълго. Два, три месеца са достатъчни според мен, но все пак се консултирай с гинеколога си. Тялото ти има нужда да се стабилизира, както и хормоните да се нормализират.
Стискам ти палци следващият път да е успешна бременността ти.

*
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2016, 22:55:07 pm »
Moly , не се обвинявай, грешката не е в теб. Приеми, че е имало проблеми с плода и затова се е случило така.
Радвай се, че успяваш да забременееш  спонтанно и вярвай, че  скоро ще имаш отново повод за радост.
Аз имам 8 опита инвитро, за да се радвам на двете ми слънчица, а след четвъртия имах твоята съдба и знам колко е тежко,  но желанието за дете е по-силно от болката и това е нещото, което мен ме е крепяло.
Желая ти бързо възстановяване и да няма повече такива разочарования.
Кураж и късмет!!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17