Благодаря ви за успокоението! Истина е, че много се страхувам. Да, зная, че по принцип раничката като раничка не е необичайно явление и стига да се наблюдава и лекува няма нищо страшно. Гинеколожката каза, "не виждам нищо страшно до тук, но ще изчакаме да видим какви са клетките добри или лоши". И ето това вече ме изплаши. Лоши клетки. Ами ако са лоши. Тази раничка може да е отдавна. Безотговорно се отнесох и отдавна не съм правила цитонамазка. Винаги съм мислела за децата, как са, да не им се случи нещо, за всички около мен, но не съм мислела за мен, все едно на мен нищо не може да се случи. И в един миг осъзнах, че ако на мен се случи нещо, децата ми пак ще страдат, защото са малки и аз съм им нужна. Мисля, си раничка може ли да се получи в следствие на възпаление някакво, да няма нищо общо с лоши клетки, примерно в следствие на някаква инфекция?
Алекс 77, цитонамазката най-вероятно е обикновена, и става за седмица, така казаха. Аз я правя в Сливен. Колпоскоп няма в кабинета и не са ми предлагали.