здравейте ,имам проблем който е доста голям,не си помня подледната менструация ,а имах рискова вечер на 28 юли ,имам някакъв спомен че или ми е дошло префи това и ми е свършвало за 28 или след тази дата 1-2 дни ми дойде... имах болки в левия яйчник и отидох да си пусна кръвен тест зс бременност на 16.09 който беше нисък резултат от 95.37 .. на лекар на 21.09 ,15 пъти казах че незнам кога ми е идвало или изобщо дали не ми е пропуснало август месец ..но лекаря надтоя зс някаква дата и казах 20.08 ,каза че не виждал нещо което да си отговаря за тази дата ..било рано да отидя пак след 3 дни ,след 3 дни 5,5 плоден сак...изобщо не му вярвам не ми даде снимка нищо..подведе се по датата..на 06.10 бах при друг лекар видя се плоден сак и ембрион 7 мм отговаряше на 6 седмица и 5 дни...побърквам се от притеснение , бременна съм а не знам от мъжът ми ли е бебето,исках да го махна но не можех да призная за изневярата..сега той е толкова щастлив и постоянно ме пита какво ми е че дъм толкова нещастна.. причината да не знам датите е че бях ужасно напрегната от юли до август ...че просто живеех ден за ден..кръвния знсм че значе че бременноста е от скоро но това не е сигурно ,че не е сгрешен във лабораторията не съм го повтаряла за да знам.ще съм благодарна на всички които изкажат мнение