Здравейте!Може да ви се стори малко странно,защото все още не ми е закъсняло,но въпреки това се съмнявам,че може да съм бременна,защото с мен стават някакви странни неща:
-пишкам доста често,а това изобщо не е типично за мен и е така от 6 дена;
-още от 16(а ми дойде на 2 и се очаква пак на 29) което май се пада веднага след овулацията започнаха да ме болят яйчниците и по-специално десния и от време на време получавах нещо като пробождания точно в средата където е матката;
-гърдите ми леко се уголемиха и ме болят,а пък зърната ми са сигурно по-големи от орехи и понякога ме сърбят,а и са доста горещи;
-преди 3 дни като се сабудих ме болеше главата,а мен за живота ми досега главата ме е боляла точно 2 пъти и на всичкото отгоре ми стана много гадно от миризмата на Ленор(а няма какво да се лъжеме,той си мирише прекрасно);
-направих една просто уникална комбинация от пилешка супа с пържени картофки със сирене,за което моля ви се недейте да ми се смеете
-имам едно течение което в началото беше по-силно,а сега е по-слабо
Щях да си направя тест,но ми казаха,че е най-добре да изчакам поне 2 дена да ми закъснее,защото ако го направя преди това е възможно да отчете,че няма бременност,а пък всъщност да има.Ако си кажете честното мнение относно тези симптоми ще съм ви много благодарна