Здравейте, аз също съм от тези, на които е казано, че са с поликистозни яйчници. Смених доста АГ и всички това ми казват, дори една особа ме понаплаши, че най-вероятно няма да мога да забренея или ще е много трудно с доста лекарства. Цикълат ми изведнъж стана нередовен и течението ми едва траеше три дни и беше слабо. Започнах на противозачатъчни-изпих първата опаковка и трябваше да ми дойде и да почина 7 дни и после да започна втората опаковка(по-ГОлям грамаж) , но уви не ми дойде. Все пак направих почивката от 7 дни и пак започнах с противозачатъчните...пих ги няколко дни и ей така ги спрях . След два дни ми дойде пак за три дни. На следващия месец ми закъсня с 10 дена и като отидох на лекар-опааа, честито- в 9 гс... та с поликистозни яйчници и противозачатъчните забременях. Мина много лека бременност, само в сън, родих голямо и здраво много силно момиче, което вече на 7м дивее като за три големи момчета. Апела ми към вас, мили дами, е не се стресирайте излишно заради някои "компетентни докторя", то в бг май такива няма. Около мен близките ми от малки и големи градове са пълни с трагични случаи и дори смърт заради лекарски грешки и некомпетентност, но иначе с голямо самочувствие