Привет loriane,
Драго ми е да те “видя” отново ☺️
Ние се кърмим на 3-4 часа през деня, а през ноща веднъж, а напоследък доста често- и по два пъти.
Дадох ѝ мляко от шише малко след като я накърмих вчера, не сме прескачали ядене.. много беше неспокойна и се съмнявах, че е гладна.. На цицата мрънка също( защото няма много мляко сигурно)
Днес тактиката е друга, на гърдата, яде каквото яде, после ѝ давам 50-60 мл мляко в шише.. По принцип тя ако не иска - се дърпа, а ако е гладна, изяжда всичко.
Нямам сърце да я гледам гладна, тя е такова щастливо бебе, че направо ѝ е неприсъщо това мрънкане.. Само като не може да спи е кривчо, иначе все е ухилена.
Притеснявам се с този цикъл, ще се оправи ли млякото ми като свърши? Аз толкова труд положих да мога да я кърмя, 3 месеца спах на помпата едва ли не( щото тя беше мнооого поспалива и едва ядеше) а аз помпах като луда, да стимулирам млякото.. Имам фризер с 300 пакетчета кърма от по 180мл, и нея хранех, и замразявах, беше чудо! 🤣
Като се върнах на работа, аз работя от нас, спрях да помпам, само на гърда. Тя порасна, бърза е, храни се добре, на почивките тичам при нея и се храним.. Искам поне до годинка така.. а после да разредим на сутрин и вечер..