Мишле82, виждам втора лентичка
Много се радвам
Скоро ще ви е необходима информацията, споделена в темата
Момичета, да ви разкажа как минаха при нас четиримата първите два месеца. Радвам се да кажа - с две думи "много добре"
Бебето е много по-кротко и тихо от батко си на същата възраст. Вирее на шум, че батко му много крещи - и от радост и от мъка. Засега сме си тримата през деня - мама, бати и бебе. Водим го с количката навсякъде с нас - по площадки, магазини и т.н. Кърмя го навън.
Баткото се радва страшно много на бебето - целува го, търси го, не го оставя да спи или да лежи, защото иска да е до него и да го целува. Засега не ревнува. Като цяло ежедневието му не се промени. Не се разболява по-често, не му се развали съня. Изненадващо за мен се оказа, че знае какво е бебето, какво може да прави и какво не. Явно предварителната подготовка е свършила работа.
Таткото много се радва и на двамата юнака. Много по-смел е в грижите за бебето, от колкото при първото. Имахме един период, в който много почна да вика на баткото - явно недоспиването му влияе. Но сега се старае да е по-спокоен. Ходи на работа да си почива
Аз съм по-податлива на лоши мисли това майчинство, от колкото първото. Сигурно е от хормоните. Сега кърмя по-усърдно и може и хормоните да бушуват повече. Иначе добре сме си организирали помощта и дори успявам да ходя на народни танци.