0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Освен това, няколко от приятелките ми (поне 3), на моята възраст в крайна сметка забременяха спонтанно и родиха живи и здрави деца
И аз имам много такива доказателства.
И все пак, изследванията, които ти назначат репродуктивните специалисти, ще ти помогнат да разбереш, дали да очакваш природния дар или ще се наложи ин витро. Препоръчвам ти витамини Pregnacare conception (за него и нея, трябва да пише сonception - зачеване, защото има и за други цели) за месец с прекъсване и повторения в зависимост от изследванията ти.
« Последна редакция: Септември 06, 2015, 00:52:00 am от mammita2012 »
Благодаря на всички, които се включиха със съвет и подкрапа!
В други теми от форума също намерих много полезна информация.
Вече имам записани скорошни часове в две клиники, за да мога да избера в коя от тях да продължим. Стискайте ми палциии!

А аз стискам палци на всички вас мечтаещи за две чертички! :pleasantry:
*
Аз загубих към близо 5 години по самозвани лекари и известни по времето когато търсех клиника или специалисти,а бях само на 28,аз съм за Стаменов ,не защото там успях за няма година о половина 2 инсета и 1 инвитро -първото успешно,а защото знам какво е да обикаляш по други,а клиниката няма сравнение си мисля,успех каквото и да решиш.
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
Здравей, Mirracles. Да, определено нямаш кой знае какво време, но и това не трябва да те обезнадеждава. Дано по-бързо имаш час при д-р, който ще се заеме с вашия случай и ще действате. Проходимостта на тръбите е доста важно. Наистина за добрите доктори се чака доста време. Аз доста време загубих докато успея. Желая го и на теб;-) Успех
*
ВъздЪржах се да пиша по темата, защото съм пристрастна - и двете ми деца са заченати в клиниката на д-р Димитров.
Mirracles, вярвам, че д-ра е казал точно това, което описваш в първия пост. Такъв е - болезнено откровен, и май е пропуснал да запише СИП "психология на пациентската душа" :lol:
Явно вие и двамата с мъжа ти сте по-чувствителни...
Аз изглежда съм някакъв непукист, щото думи от този род бяха последното нещо, което да ме притесни. Разговорите ни по време на процедурата (особено последната, бях на 40) бяха все в този стил:
д-р - "На тия години..."
аз - "Е, какво им е на годините ми, много си ги харесвам даже"
д-р - "Абе ясно, ама... малко яйцеклетки..."
аз - "А, на мен само една ми трябва, ама читава!"
д-р - "Ама не растат добре"
аз - "Ееее, има време, ще пораснат, за къде сте разбързали..."
и т.н....
Една от тези "малко и нерастящи добре" яйцеклетки в момента спи при батко си в съседната стая  :) Бях супер спокойна и уверена в успеха. Бях сигурна, че съм в ръцете на професионалист.
Пожелавам ти по-скоро да намериш и ти д-ра, при който ще се чувстваш като мен.