Лари, Иво е на 1 г. и почти 5 месеца.
Смайли, то и при нас няма парк, аз ходя с количката до парк Гео Милев пеша. А по ул. Гео Милев си е доста стръмно. Ама вчера ползвахме градския транспорт до Театър София, че аз имах да взимам билети за театър оттам, а после бяхме в парка Заимов. И тая вечер се спретнах на театър, а бабата гледа малчо. Преди около час си тръгнаха с брат ми. Малко Бейрут са ми оставили, ама ще го преживея,
Пък малкият огладнял още в 18:30, ходил до вратата на стаята и се облизвал или мляскал (не разбрах точно) и майка ми като му отворила да ходи в кухнята, той си отишъл до там без отклонения, бутнал стола, който му пречел и чинно си изчакал да го сложат в неговия стол за хранене.
Мих-че, аз взех по-голям чувал за спане, има тик-так копчета откъм краката на задната страна на чувалчето и се подвива, та му е добре. Пък като порасне няма да ги закопчавам. На снимката обаче не се виждат. Ето такова е чувалчето:
http://www.tochici.bg/chuvalche-za-spane-s-kuche-sinioС тик-так копчетата е много добре измислено, мисля, че могат и допълнително да се поставят.