0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Болки при овулация
« Отговор #40 -: Март 07, 2008, 11:38:45 am »
Вече засякох. Болките в корема (то май не е точно корем, а отстрани, може би яйчници или тръби 8O) започват когато ову теста е положителен и свършват до към обяд на другия ден. А за гърдите е ужас. Вече ми е 6 ден след ову и ще се пръснат, чак аз немога да си ги докосна. Обикновено е така всеки месец и малко преди да ми дойде се успокояват.
]
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #41 -: Март 07, 2008, 12:28:48 pm »
При мен се успокояват чак в деня след като ми дойде
« Отговор #42 -: Март 09, 2008, 20:45:25 pm »
На мен болките ми започват преди ову, самото ову го усещам като "срязване", това го доказаха 2 пъти с фоликулометрия. Най-странното този месец е, че ми овулира десният яйчник, а сега ме наболява левият ?? Малко след ову-то болките спират и като минат 3-4 дни пак се възобновяват до датата на МЦ. Гърдите също ме наболяват и спират да ме болят в деня, преди да дойде МЦ.
Явно това е нормално, щом го има при много жени.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #43 -: Март 13, 2008, 18:50:45 pm »
И при мен е като при Виксън - явно си е нормално...  :( А когато питах доктора за причината, той ми отговори че това обикновено били газове ... :balk_149:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #44 -: Март 14, 2008, 10:00:54 am »
Явно колкото доктори толкова мнения и обяснения... все пак сме в бг
« Отговор #45 -: Март 14, 2008, 23:56:09 pm »
Здравейте момичета!Аз в момента съм с такива болки и знам че е овуто!дори и на легло съм го карала !много боли и кръста а аз по цял ден съм на крак в работата и после съм като пребита.но поне знам че го има.имам само едно питане-по време на овуто препоръчително ли е да се правят опити или е по добре преди него?малко глупаво звучи но ......
« Отговор #46 -: Март 15, 2008, 00:07:11 am »
Мацки не, че има нещо общо с темата, но някоя от Вас оперирана ли е от апендицит? Ме от тази страна най-много ме наболва при О.

И аз да се запиша с болезнена Ову. Не съм оперирана и ме боли най- много в дясно. На моменти болката е толкова силна, че не мога да стана от леглото, направо се гърча и пот ми избива. Всичко това е придружено с болки в кръста, гадене и  подут корем  :x Така съм от няколко месеца, преди товая нямах оплаквания  :?

п.п. Пропунах да кажа, че успокоителни не ми действат.
« Отговор #47 -: Март 15, 2008, 12:56:54 pm »
Здравейте мимичета,
и аз се жключвам към списъсъка на момичетата с болезнена ову. Болките са тъпи като пред М.Понякога са придружени с гадене, но поне знам, че има ову, респективно шанс.Успех.
« Отговор #48 -: Март 15, 2008, 14:38:38 pm »
Здравейте и от мен!При мен този месец доста добре си усетих О болки в кръста,гадене,безапетитие,газове,често уриниране,бяло течение и накрая лелята дойде  :( е изпуснахме а този месец да се надявам ,че другия ще а хванем успех на всички в бебе правенето

« Отговор #49 -: Декември 20, 2014, 10:58:22 am »
Здравейте, зная че темата е стара,но за мен от август тази година е много актуална.
По принцип имам болезнен период, но в последните години много ми се промени живота и болките понамаляха или нямам време да ги усетя. Сега обаче след като започнахме опитите за бебче, се повиха нови болки, които както ми обясни лекаря са овулационни болки и били нещо нормално. Те са съпроводени с виене на свят, киселини, метеоризъм, нервност, често  уриниране, липса на апетит. Боли ме ниско долу,ту в дясно, ту в ляво. След серия от прегледи и всички възможни изследвания се установи, че всичко ми е на ред, просто в последните 25 години не съм знаела, че има и болка от овулация, придружена и със зацапване. Прекаленото вглеждане в себе си и търсене на симптоми за евентуална бременност са провокирали тези нови усещания, които ме притесниха доста, но слава богу, всичко било нормално. Така че скъпи мами успех  :bighug: в очакването на двете чертички, така поне е ясно кога сме овулирали. Друго важно, което доктора уточни, бебеправим няколко поредни дни от фертилния прозорец, но на самата овулация прекъсваме, след нея пак може 1-2 дни.  :dating: