0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в Стара Загора?
« -: Ноември 06, 2015, 12:16:55 pm »
Здравейте , имам следния проблем : С двурога матка съм , имам една успешна бременност през 2006 , макар че през цялото време лежах в патология. В началото бях с кървене , после тя изоставаше и до последно , родих секцио тя беше седалище. Както и да е , сега тази година забременях през юли месец, не бих казала , че сме се старали да бебеправим , желана бременност и бях на седмото небе , когато изкървих отново . Това не ме стресна и първия път бе така . Два дни по късно на 18 .09 вече имах кръвоизлив. Мисед . Почистиха ме . ... Първият цикъл след Миседа бе на 28 ден - 7 дни. Чакам втория да мине и искам да посетя лекар Аг. Искам да отида при такъв , който е работил с патологии в матката, също така ное не се пазим със съпруга ми особено , но всеки ми вика : Как за 10 години забременя само веднъж. Явно наистина имам проблем . Бъдете здрави  :)

Re: Добър гинеколог в Стара Загора?
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2015, 14:51:53 pm »
Здравей,за мене добър гинеколог е д-р Ина Цонева и аз сам от Стара.Загора  ходила сам при нея тя разбира може да я посетиш ако имаш желание втората за мен наи-добра лекарка,е д-р Кадирева може и да я знаеш за мене теса най добрите АГ в Стара Загора пожелавам ти успех :wink: :wink:
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2015, 09:12:29 am »
Благодаря

*
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2015, 14:57:14 pm »
Яна, здравей, много съжалявам, за това, което ти се е случило, но моят съвет е да се насочиш към репродуктивен специалист, след като за почти 10 години нямаш успешна бременност. Освен това, аз бих си пуснала и генетични изследвания, за да изклюпа тромбофилия.
Аз бих те посъветвала да отскочиш до Пловдив при д-р Даскалов, мил, внимателен и обяснява всичко, което те интересува.
Успех ти желая!

Всеки миг е още един шанс...