Дълго след новината се чудих какво да напиша...и сега съм объркана, защото познавам д-р Баев и загубих единия от близнаците си, дошли на този свят именно благодарение на него!!! Да почива в мир момичето! Съболезнования на родителите й! Няма по-страшна загуба от тази - родител да погребе детето си! Сигурна съм обаче, че д-р Баев и екипа му са направили всичко по силите си момичето да роди здраво бебе, а не да почине...това го знам от опит...Аз бях с много високо рискова бременност, едното ми бебе беше с хипопластично ляво сърце, направих прееклапсия и родих в 34 седмица, приета в болницата (бившата Тина Киркова, сега Св. София) по спешност! Кошмара ми беше пълен, когато в предродилна зала дежурната педиатърка започна да ме уговаря да ходя да раждам в Майчин дом...никой не иска починало бебе в смяната си...чувах страхотната караница на екипа ... леле....стана като кофти роман, SORRY, ама си е моя кофти роман с HAPPY END! Сега имам страхотен син БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ДОКТОР!!! Сигурна съм, че много момичета на които им предстои стимулация, пункция или дори тези, които още се лутат за да си изберат клиника четат във форумите и потреперват от ужас...няма нищо страшно в инвитрото, д-р Баев е невероятен професионалист, изключително мил и коректен човек, отдаден 100 % на работата си, но истината е, че никога не знаем какво ни чака! Успех на всички поели по трънливия път ИН ВИТРО!