Привет на всички!
От скоро пиша във форума, т.к. и ние като всички тук искаме да си имаме детенце. Това обаче съвсем не е основният и единственият ни проблем, меко казано последните две години животът на семейството ни е някакъв ад. Постоянно се случва нещо и за минутка не мога дори да остана спокойна и да повярвам, че нещата ще се оправят и че е само някакъв период. Имаше един момент, когато тъкмо бях започнала да изплувам от тази емоционална дупка и да вярвам, че каквото и да се случи ние ще се справим, но тогава отново ме приземиха на земята и това още повече ме депресира. От близо половин година, ако не и повече вече, аз не съм човекът който искам да бъда... Не вярвам в нищо, не правя нищо, всичко го правя с една крайна апатия и задължение и определено деградирам. Плача постоянно и започнахме да се караме със съпруга ми и тотално се отчуждихме. Ние адски много се обичаме, и съм сигурна, защото нямаше да успеем по друг начин дотук. Просто и на него му е адски трудно в момента, но мъжете са различни от нас и съответно той се затваря в себе си, не говори, работи много и отсъства от вкъщи, а мен това ме депресира още повече, защото аз пък имам нужда от рамо на което да поплача и да ме утеши....
Не искам това да продължава и да се задълбочава. Искам да се стегна и да се измъкна от тази ситуация, да започна да работя с желание, да постигна нещо и да добия емоционална сила да се боря за мечтите ни. Сигурна съм че най-добре ще ме разберете колко много такава сила и вяра и надежда се изискват именно за проблема с безплодието, който беше последната капка в кофата....
Затова реших. че е време да потърся помощ, да поговоря с някого, но не знам с кого. По различни причини не мога и не искам да разговарям с никой от близките си и от приятелите си, затова ви моля ако някой има идея да ми препоръча лекар, към когото мога да се обърна.