Здравей те.На кръстопът съм,моля за съвет,знам че тук е мястото където ще го получа по най-добрия начин.До скоробяхми пациенти на д-р Даскалов и д-р Даскалова.При тях направих ме всичките си изследвания-спермограма,хормони,кариотип
,фоликулометрия,микробиология,имунология и др.,но нещото което ме тормози е,че още от първия преглед доки ми каза,че имам полип в матката и задължително трябва да се махне.Насочи ме към клиника Селена за хистеро и едновременно за лапароскопия за нов поглед към трабите след като преди 2г.ми е правена от др Троянчев и съм с една проходима след хидротубация и една силно нагъната и непроходима лява тръба.НО нали се сещате,че не винаги човек е подготвен финансово за това и при положение,че 2008 също имах такъв полип и беше премахнат с абразио в Торакс,реших да отида при гениколог който работи със ЗК,за да мога да го премахна в друга болница по пътека-на прегледа не се видя полип.От там изчаках др месец за да мога да си взема др направление и отидох при др гинеколог,да видим каде е истината.На прегледа-няма полип.Посъветва ме да сменя доктора,като ми каза,че следкато подготвя ме документи за фонда(с Мели-мъжки фактор,остана още една спермограма)да отида направо при др Ставрев,който бил НО в Селена по ин витрото и... отидох.Прегледа мина,останах без отговор за полипа,но като разбра,че съм правила лапаро при тях преди ми назначи цветна снимка и да кандидатсваме с тубарен фактор.И сега не знам на къде?Да отида на тая цветна снимка ли,да си направи моя сг-та и по мъжки фактор да си кандидатства ме?Не знам,обърках се тотално.Реших да изтегля кредит и не знам кое е по-добрия вариянт-цветна снимка или да се доверя за полипа?Моля ви,помогнете ми