0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля ви за инфо - д-р Пламен Димов?
« -: Юли 28, 2006, 20:03:04 pm »
Здравейте! Сайта много ми харесва, много неща се научават тук. Моля ви за мнение за д-р Пламен Димов, София. На път съм да го избера за свой гинеколог, но все пак да попитам... Сега започвам опитите си за бебе, все още проблеми не се очертават и съм доволна от него, но до сега са били само рутинни профилактични прегледи... Важното тепърва предстои, така че ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!
*
Re: Моля ви за инфо - д-р Пламен Димов?
« Отговор #1 -: Август 02, 2006, 18:36:16 pm »
Ако е същия за който се сещам, бягай на далече, освен да ти взима по 50 лв. на преглед друго няма да получиш.
Писала съм за него, но беше доста отдавна, ако искаш пиши ми на лични ще ти разкажа по подробно за впечатленията си от него. Ако е същия разбира се, аз съм ходила в частния му кабинет, в една пресечка на ул. "Раковска".
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #2 -: Август 12, 2006, 14:01:41 pm »
Аз правих подготовка при него за икси и не съм възхитена от отношението му.  Вечно много бързаше вишаше ме в болницата където работи! Там е пълна мизерия! Правих цветна снимка при него адски болезнена беше, не взе никакви предварителни мерки. Някъде тези неща ги правят с обезболяващи например! Кабинета му е лъснат да, паричките които взема тлъстички, накрая дори каза че е много зле и тръгнах за икси без да ме прегледа! Абе няма да отида повече при него! Ти преценяваш! 
« Отговор #3 -: Август 14, 2006, 11:17:11 am »
Благодаря ти за отговора! Мисля, че и аз вече няма да ходя при него. Преди да пусна темата имах записан час при него. Реших да отида и да си направя сама изводите. Ужас! Нервен, напрегнат, като го попитам нещо, ме кара виновна да се чувствам. Надменен. Бърза, сякаш съм го спряла на улицата да ме преглежда... :) Все едно услуга ми прави, а паричките не си ги прибира доволно. А за "диагнозата" и назначеното "лечение" без необходимите изследвания няма изобщо да приказвам... Странно е, че преди много време имах добри впечатления от него - точно обратното на това... Беше внимателен и ангажиран, и  спокойно и подробно обясняваше всичко. За това и пуснах темата. Но хората се променят... Сбогом д-ре!