0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В чуденка съм. До момента съм пускала кръвен за бременност само в Кандиларов (резултатът излиза до 3 часа, ако ги подсетиш по телефона, че чакаш; при всички случаи в рамките на деня е готов и го виждаш онлайн), МБАЛ Надежда (на 60-90-тата минута има резултат, при това онлайн) и Малинов (ако имаш време да изчакаш 60-80 минути, ти го дават, но поне до преди година нямаше възможност да го видиш в нета). Сега искам да се изследвам на друго място, но къде???

Днес се порових в интернет за останалите лаборатории - Цибалаб декларират, че резултата излиза на следващия ден; в Бодимед въобще няма Total beta HCG, а само Free beta HCG (което е различно), но пък с тях нямам опит. Другаде? Трябва да има резултат същия ден и да има онлайн достъп.
*

Crystal

В Бодимед със сигурност имат бета чехаге. Правила съм го десетки пъти  :D Не знам за какво тотал и фри говориш, но имат кръвен тест за бременност Излиза до обяд ако го пуснеш сутринта. Сега си изрових един резултат от там и пише само бета HCG. Със сигурност бях бременна тогава и ми го показа няколко пъти през два дни  :D Те са единствената лаборатория, на която вярвам за хормони и особено на щитовидната жлеза, в Кандиларов всеки път ми изкарват грешно ТСХ  :?
« Последна редакция: Март 06, 2014, 19:08:27 pm от Crystal »
 Звънни до Цибалаб и ги попитай. На половите хормони също пише, че излизат на следващия ден, но всичките пъти които съм пускала там са готови около 16,00ч. и резултата може да се види онлайн. Специално за Total beta HCG не съм наясно, но поне можеш да звъннеш.... :D
Мерси, момичета!
Кристалче, а в Бодимед дават ли ти юзър и пас за онлайн достъп до резултатите?
*

Crystal

Да, дават ти. Не знам дали видя какво дописах-само на тях имам доверие за хормони. Стискам палци!
Мерси за палците!
Аз пък имам доверие на Кандиларов, никога не са ме подвеждали. Не знам защо искам промяна, може би лек фатализъм...
*
Лаборатория "Рамус", резултат- до няколко часа, видях си го он-лайн.
По слънчевата страна на улицата
*

Crystal

Специално ТСХ в Кандиларов са ми го изкарвали в пъти по-високо, при това два пъти. Пиех л-тироксин и затова се усъмних в резултата и повторих изследването в Бодимед. А и Начев ми е препоръчал бодимед за изследване на ЩЖ. Но това е друга тема, дано като смениш лабораторията, да ти е на късмет  yahoo_17
*
Многократно съм изследвала в Цибалаб. Смятам, че резултатите са достоверни, проверяват се онлайн. Това, че резултатът излиза на следващия ден, се отнася за всичките им приемни, без централната лаборатория (Бизнес център Сердика, бивш Обувен завод). Винаги се изследвам там и резултатът излиза до няколко часа, може би 3-4ч.  Понякога и много по-бързо, до час, в зависимост от натовареността им в момента.

Еми, точно като теб винаги бях пускала кръвен в Кандиларов и в клиниките. И точно като теб, последния път /преди да видя положителния резултат/, исках промяна. И отидох в Цибалаб. Резултатът излезе по обяд.

Направи така, каквото ти подсказва интуицията  :D

:bighug: :bighug: :bighug:
*
Еми, аз винаги пусках кръвен тест в клиниката. При последния опит обаче и аз исках промяна. Пуснах за първи път в Цибалаб. Резултатът излезе до няколко часа и беше повече от положителен  :D
Силно съм стиснала палците  :D
*
В Цибалаб на "Люлин планина" често съм пускала хормони. Казват, че резултатът ще е готов на другия ден, но след около 3 часа, резултатите са готови онлайн. Късмет!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Благодаря ви  :bighug:
*
Както каза Марси, ако идеш в централната приемна на Цибалаб, резултатът ти ще излезе много бързо, и онлайн. 
Други идеи - Пролаб, срещу Майчин Дом.  Резултатите там ми излизаха до час-два когато е било спешно, лаборантките са много мили. 

*
Аз не съм фен на Цибалаб, защото са ми бавили резултатите именно в централата, а и са ми ги обърквали.... Т.к. ми е най-близо и удобно ползвам лабораторията в Токуда (не защото там е центъра ми, а попринцип там си правя всички изследвания :) ). Там ЧХГ-то струва 20лв и излиза до 3часа (стандартът им за хормони, но често става и по-бързо). Има онлайн достъп - при това не е еднократен а твой профил, в който можеш да влезнеш и след 5 години и да си видиш резултата :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
в клиниката на Владимиров има лаборатория на Цибалаб, резултатите излизат за два часа някъде, пращат ти ги по имейл, 19 лв струва

http://www.ivf.bg/dom/index.php/laboratorni-izsledvania

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Предпорагам, че и в другите репродуктивни клиники правят изследването, при това бързо и качествено.
От този избор определено ще предпочета териториалната близост на централата на Бодимед. Останалите са ми далече (Токуда, Студ. град) или трудни за достъп (централата на Цибалаб).
Няма значение коя е лабораторията. Важен е резултатът  :bfp:  :bighug:

А само за статистиката и аз ползвам тази в Токуда. Предимството им е, че работят 24 часа в денонощието без почивен ден. На мен не ми се е налагало да ходя по нощите, но така са ми казвали.
*
Зайо,
...и парченце от ушенце...
С теб съм :bighug:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери