0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за отзиви за д-р Мария Попова .Спешно
« -: Февруари 20, 2014, 16:22:22 pm »
Знам ,че има такава тема ,но тя е стара и затова си позволих да създам.Майка ми е с карцином на шийката на матката.Предстои и операция при въпросната лекарка.В момента е в МБАЛ Сердика.В понеделник ще прави консултация с нея и ще я оперира.Искам мнението ви ,защото се наплаших доста като четох за забравени тампони,марли и т.нДори в един клуб за взаимопощ на хора с рак ,четох че "уморила "2-3 жени.Много ми е притеснено ,от всичко което ми се случва.Иска ми се да е в добри ръце.От онкологията в Благоевград я насочиха за Дървеница,но по съвет на познат лекар отидохме в Сердика.Моля за вашите мнения момичета!  :(

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Моля за отзиви за д-р Мария Попова .Спешно
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2014, 17:09:09 pm »
Мария Попова е едно от светилата в онкохирургията на женски полови органи.
сега вече трябва да е доста възрастна и не знам дали това й се е отразило. щом работи, вероятно не й се отразява възрастта.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2014, 17:27:10 pm »
JAM ,много благодаря.

« Отговор #3 -: Февруари 25, 2014, 18:23:05 pm »
Доцент Мария Попова ме оперира преди  5 години. Тогава работеше в V-та градска болница. Много съм доволна от отношението и най-вече от работата и. Спокойна, внимателна и отзивчива.
 Прегледът трябва да е минал вече, пожелавам успех и дано ви вдъхна поне малко спокойствие  :)
*
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2014, 18:28:11 pm »
Да мина  и майка ми е останала много доволна.Сега и предстои слагане на катетър в бъбреците в Пета градска,защото тумора ги е засегнал,а и тя от дете страда от пиелонефрит .Та докторката е казала,че няма да оперира.Направо лъчетерапия.  :?
Много ти благодаря,все пак е добре да знам ,че е в добри ръце  :(