0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Остава още малко до Новата година.

Аз си пожелавам:
Най-вече здраве за мен, семейството ми и близките ми.Без него всичко друго е немислимо.
Нова удовлетворяваща ме работа.
А другото ако желае, нека заповяда ..

А вашите желания какви са? :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Re: Какво ще си пожелаете за Новата 2014 година?
« Отговор #1 -: Декември 14, 2013, 19:41:20 pm »
Здраве за мен и семейството ми, а всичко, което дойде в допълнение е добре дошло! tree2a
« Отговор #2 -: Декември 14, 2013, 21:13:06 pm »
Ще си пожелая здраве, любов и разбирателство в семейството и да имам пълното щастие да гушна още една рожбичка в живота си. Искам да изпратя най-щастливата и най-тъжната година в живота си и да посрещна новата с нови надежди.
« Отговор #3 -: Декември 18, 2013, 14:22:38 pm »
ЗДРАВЕ за мен и семейството ми. Пиша го с големи букви, защото за мен това е най-важното.
няма да забравя моите ангелчета...
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #4 -: Декември 19, 2013, 01:17:51 am »
Децата да са здрави и  да са добре! И синковеца да почне да чете малко повече :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #5 -: Декември 19, 2013, 09:39:20 am »
Пожелавам си здраве за мен и моето семейство-на първо място ,след това .....дано, дано, дано да ми се случи най-хубавото нещо което съм преживявала през живота - две чертички на теста ,бременност и раждане на още едно чудо в нашето семейство. :D :D :D :D

Весели празници  :D :D :D
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 09:41:39 am от Велина »

*
« Отговор #6 -: Декември 19, 2013, 12:45:42 pm »
Да сме живи и здрави,другото ще си го купим!

*
« Отговор #7 -: Декември 19, 2013, 13:40:26 pm »
Пожелавам си през следващата година да чета повече добри новини тук, особено от тези, дългоочакваните, на скъпи на сърцето ми момичета! Те си знаят кои са и аз вярвам, че ще се случи!

За семейството си, освен здраве, пожелавам късмет, за да се случи това, за което не надяваме и работим.

Лично за себе си - здрави нерви и по-малко капризи от бъдещата абитуриентка,  която безпроблемно да се трансформира наесен в студентка  :D
*
« Отговор #8 -: Декември 19, 2013, 19:26:20 pm »
Трябва да сме здрави и щастливи, това е най важното но и друго важно е че пожелавам и на себе си и на всички мами една ,две и повече детски усмивки  и смях в къщи , по малко сълзи и отчаяние след поредният опит , повече усмивки  :)
« Отговор #9 -: Декември 20, 2013, 08:38:27 am »
Пожелавам си през  новата 2014 година да сме живи и здрави,любов и разбирателство в семейството ни,защото това е най важното за мен.И да усетя още един път как новия живот расте в мен,под моето сърце да тупти още едно.И все повече момичета да усетя радостта от майчинството.
И аз като Ganka се надявам момиченцето ми да почне да чете по гладко и да не срича.И да е все така добра ученичка както до сега.
                                                                Весели празници