stoeka71, не си и заслужават докторите ни да се ядосваш на тях! Не им правИ тази чест, моля те
Не знам дали е вариант, но попитай в София, дали не можеш да им пратиш кръвта по куриер. Аз пращах преди години, но кръвен серум, с хладилна чанта до Плевен мисля беше, а куриера после ми върна чантата, след като си платих услугата в двете посоки. Беше тогава мисля в събота, че срещнах малко трудности през уикенда, но успях. Та - провери и това е вариант. А фетална винаги можеш и във Варна да направиш. Все пак ей къде е Варна - по-разумен вариант е. Като гледам - ти за един БХС - вече май три пъти идваш до Бургас - то това е почти едно ходене до Варна
Пази си нервичките, че прегледи предстоят, а после е същото и с бебетата и с децатаааааа
За цистита - иска пиене на мноооооооого вода! Днес е Св.Валентин - можеш да се черпиш цяяяяял ден със шишенце минерална водичка! И някъде ми беше попаднало - червена боровинка - сушена да се яде. За това не съм много сигурна, но май лекарствата за цистит съдържат от това растение.