0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на yanicka
« -: Декември 04, 2013, 12:59:22 pm »
Здравейте,
надявам се да пускам темата на правилното място, защото за първи път ми се случва.
От този месец реших да си меря температурата. Правила съм го и преди, но беше доста отдавна.
Та в момента графиката ми е равна като нищо подобно и това много ме притеснява. От началото на цикъла започна с 36.5. Само за един ден падна на 36.3, после на следващият беше 36.4 и после пак закова на 36.5. Тествах термометъра, като меря температурата в други часове и си показва различно, тоест не се съмнявам в него. Иначе спазвам всички правила за мерене. Винаги в един и същи час, не мърдам от леглото преди да съм премерила, спя по 6 часа преди мерене, не съм болна.
За съжаление рових доста в настройките, цъках някакви неща, но нямам идея дали съм направила така че графиката ми да се вижда.
Предварително ви благодаря за помощта.

26.09.2019
*
Re: Графиката на yanicka
« Отговор #1 -: Декември 04, 2013, 16:54:14 pm »
Добре дошла и скорошна радост ти пожелавам :))))Относно графиката-аз лично не я виждам.Относно температурата-въобще не бързай да си мислиш,че нещо не е наред на база меренето и един месец.Предполагам знаеш,че е нормално в годината да има цикъл без овулация,може сега да е този месец при теб.Пожелавам ти успех в бебеправенето :)))

*
« Отговор #2 -: Декември 04, 2013, 23:13:21 pm »
yanicka, графиката ти си е много добре до тук. Имаш още няколко дни до овулация и повишаване на БТ. Тъй като цикъла ти е кратък и риска да пропуснете овулацията е по-голям, добре е да ползваш тестове, за да я засечеш със сигурност и да определиш колко дни ти е ЛФ. Ще ти е по-лесно, но дано не се налага да чакате дълго :wink:
Успех!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #3 -: Декември 05, 2013, 00:32:03 am »
Благодаря ви,момичета. Притесни ме това, че до момента не се е повишила температурата, тъй като преди овулацията ми е засичана на 9-10 ден с фоликулметрия. Има ли значение, че това е било преди 3-4 години и сега да са се променили нещата?
Относно тестовете за овулация - не знам дали ще се справя с тях, защото през деня пия много вода, а знам че е по-добре да не ходя до тоалетната поне 2-3 часа преди да направя теста, а това е мисия невъзможна. А няма и как да пия по-малко вода, защото започват главоболие и болки в бъбреците. Дали мога да правя тестовете сутрин, защото хем вечер пия по-малко вода, хем през нощта не посещавам едното място? Ако може така ще е супер.
А сега отиваме да се трудим, че да не пропуснем момента :-)))

26.09.2019
*
« Отговор #4 -: Декември 06, 2013, 18:40:57 pm »
Днес температурата се вдигна с една десета от градуса, което май означава че има шанс да има някакво раздвижване в графиката ми. Ще видим утре сутринта какво ще стане.

26.09.2019
*
« Отговор #5 -: Декември 08, 2013, 12:10:31 pm »
Днес май температурата се вдигна както трябва. Някой ще може ли да погледне графиката и да изкаже мнение? Нормално ли е това, че няма спад преди покачването?
Благодаря предварително!

26.09.2019
*
« Отговор #6 -: Декември 08, 2013, 12:28:40 pm »
yani4ka нормално е!не винаги има спад преди покачването.До тук графиката ти според мен изглежда добре.
*
« Отговор #7 -: Декември 08, 2013, 20:22:44 pm »
yanicka, тестове сутрин няма да отчитат правилно.
Ако не можеш тях да правиш, поне следи за цервикалната си слуз и отбелязвай - по-лесно се разчита така :wink:
Иначе си ти е добре температурно графиката.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #8 -: Декември 18, 2013, 18:11:35 pm »
Този месец очевидно го отписвам. Но това не ме притеснява толкова. Повече ме притеснява, че сутринта температурата започна да пада. Имам вече и зацапване, явно утре ще ми дойде. Фазата, чиято роля е да задържи бремеността, бях чела че трябва да е минимум 12 дни. А така като гледам по моята графика, май при мен е по-кратка.
Ще може ли някой разбиращ да ми каже, защото моите знания не могат да претендират за достоверност.
Май вече ще трябва да започна да се оглеждам за самолетни билети и да се прибирам към България за изследвания.
Благодаря ви предварително!

26.09.2019
*
« Отговор #9 -: Декември 18, 2013, 20:53:00 pm »
Ами че аз като гледам си ти е 12 дена :)