0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Честита сияйна Вики на Мама FreshBreeze!
« Отговор #20 -: Януари 28, 2013, 21:37:38 pm »
Честита втора рожба, мамо Фреши! Да е жива и здрава Вики, много щастлива и мъъъъъъъничко непослушна. Весели и незабравими моменти на цялото семейство и батко Марти.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #21 -: Януари 29, 2013, 00:33:34 am »
Честита прицеса,Фреши!Да расте здрава,будна и щастлива!Честито розово щастие!

« Отговор #22 -: Януари 29, 2013, 13:55:25 pm »
Честито Ели!Да ви е жива и здрава бебка!
« Отговор #23 -: Февруари 01, 2013, 14:48:00 pm »
Мили Приятелки, от все сърце ви благодаря за поздравленията и хубавите думи, толкова мило ми стана :D Специални благодарности на Мишанка за темата! :D
Не знам защо така се омотавам, не мога да стигна до форума толкова дни (пък с Марти цял месец не бях адекватна да отговарям на телефонни обаждания и смс-и  :lol:).

Да ви разкажа накратко, за второто детенце минахме по вече изяснения път от първото, отне ни пак 3 опита и две ходения до Германия. При последния трансфер върнахме два ембриона - за първи път замразявахме ембрион (че нали правим все на естествен цикъл) - и всъщност точно замразеният беше с отлично качество, така че нищо чудно Вики да е била "сладоледче" :D Безкрайни благодарности на д-р Стаменов, който прави всичко перфектно, а този път и на д-р Шефкетова и д-р Персенска, които също ме проследяваха и направиха някои от пункциите - перфектни са!
Следващите благодарности са за д-р Сигридов - обичам го този лекар :D Следи ме зорко и ми хвана гестационния диабет, та към края на бремеността бях по-внимателна с храненето. Цялата бременност изкарах на лекарства за автоимунното ми заболяване, което ми създаваше умерени проблеми.
Наближи моментът за раждането и решихме датата за секциото да е възможно най-близко до термина - 1 седмица, и с малко притеснение я дочакахме. При раждането се оказа, че съм щастливка, че всичко е минало добре, защото матката ми въобще не е била в добро състояние, а и пътната връв била около вратленцето. И тук перфектна работа на още един любим мой лекар - доцент Доганов (като това ми беше седмата хирургическа интервенция, която ми прави - за щастие, последните две - секцио).
Всичко завърши с лекарска забрана за повече деца, но то вече няма и за кога, а и здраве не остана :lol:
После ме налегнаха други здравословни проблеми, като плюсът беше, че секциото въобще не съм го усещала - да ме боли или нещо друго :lol: Нещата постепенно се нормализират, остана ми само проблемът с хроничното заболяване, за което спрях традиционните лекарства уж да се кърмим, но пък се влоших.
Като се прибрахме, изпитвах едно много особено чувство - на облекчение, на късмет, че всичко все пак мина благополучно, на чувство, че излизам от някаква паралелна реалност...
Хубавицата Вики се роди 3400 и 50см. До последно прогнозите за теглото й варираха доста, като д-р Сигридов беше най-точен (естествено!). Доста ме изненада, като ми я показаха, с една черна коса (ние сме всички светли). Казвам й понякога Вики Силата  :lol: едно силно момиче ще бъде тя на Мама. Много се моля за здраве за двете ми дечица, пък и за мен да има, да си ги гледам.

На всички желая сбъдване на мечтите за дете (първо, второ....) а най-светъл пример тук ми е Уайт :D Бъдете живи и здрави!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #24 -: Февруари 01, 2013, 23:31:21 pm »
Честита принцеска  :) Да ви е жива и здрава и да расте щастлива  :)Прекрасно е да имаш момиченце  :bori_016:
*
« Отговор #25 -: Февруари 02, 2013, 09:17:24 am »
Леле, как съм пропуснала тази прекрасна новина!
Мило Фрешче, честита ти прекрасна Вики! Честито ти второ щастие! Нека ти е силна и здрава, за радост и отмяна на прекрасната си мама! :)
А на тебе - здраве да си гледаш дечицата и много щастие на цялото семейство!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #26 -: Февруари 02, 2013, 09:40:24 am »
Честито мила FreshBreeze. да ти е жива и здрава и много да радва мама, тати и бате.
 :bori_007:

*
« Отговор #27 -: Февруари 02, 2013, 09:51:21 am »
Още неднъж Честито, Ели.
Желая ви всичката сила, радост и здраве да се радвате едни на други.
Обичам ви много.
Специални целувки за Вики - Силата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2013, 11:10:07 am »
Честита принцеса, Фреши! Безкрайно се радвам, че сте се прегърнали с нея - живи и здрави! Пожелавам здравето и щастието да изпълват винаги дома ви!

*
« Отговор #29 -: Февруари 14, 2013, 11:26:28 am »
Честита принцеса Ели, да ви е жива и здрава и много да ви радва :D
*
« Отговор #30 -: Февруари 14, 2013, 11:51:42 am »
ох ох ох
Пак неразбралата Фани от сърце ви честити Ели! Да сте много щастливи, усмихнати и радостни
Целувки от сърце
В очакване ....
« Отговор #31 -: Март 10, 2013, 19:42:37 pm »
Фреши, много, много, много се радвам! Прекрасна новина! Да е жива и здрава малката Вики, да расте щастлива! И много щастие на цялото семейство!
« Отговор #32 -: Март 10, 2013, 21:02:36 pm »
Честито ти момиченце!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #33 -: Март 25, 2013, 21:50:14 pm »
Честитоооо, каква новина само, Ели!
Само ще ти напиша, че ти си Герой!
Прегръдки от мен!

п.к. сякаш вчера си бъбрихме в Тукань в Лозенец, него вече го няма, а пък ние вече не сме същите :)) за добро!
« Последна редакция: Март 25, 2013, 21:52:07 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #34 -: Септември 23, 2013, 01:11:58 am »
Честито Ели,
 с години не бях влизал във форума, но ето че е имало защо : ),честито да ви е четиричленното вече семейство, да растете живи и здрави! Вики много да ви радва и да ви изпълва семейството с радост и обич!