От София съм на 26 години.
От Март месец 2013г. имам ужасно парене,понякога преди уриниране понякога след това,чувствам го на изхода на влагалището, но няма как да съм сигурна .Има дни в които не ми пари(но те са малко-на 7 дни 1 ден ми е добре).Ходих на двама генеколози пусках си цитонамазка,микробиология,папилома,хламидия и всичко е чисто.Пратиха ме на дерматолог изписа ми интимен душ гел и кремче да се мажа, но и това не помогна.След това реших че може да е цистит защото февруари ми бяха открили ешерихия коли,но с правилно лечение я излекувах, и следователно отидох на уролог не на един а на 3 уролога все препоръчани лекари .Двама от тях ми изписваха все лекарства с червена боровинка пила съм почти всички видове пих и уроваксом(това е ваксина), изпила съм също така много видове пробиотици и нищо.Третия уролог ми даде антибиотик защото се съмняваше за остатък от ешерихията, която не излиза в стерилната урина и други боровинки,но от антибиотика ми ставаше много зле и прекратих 14 дневното лечение на шестия ден.Многото пиене на вода не ми помага...Паренето продължав,чувствам се ужасно когато съм на работа или с прятели.Пускала съм 7 стерилни урини от март месец в различни лаборатории че даже и при позната, и пак нищо.Пусках тест за непоносимост към храни и пак нищо.
Пуснах втора микробиология–на 15.07.2012 на влагалищен секрет отвътре и още един външно.Резултата ме изненада- той е следния:
Липсва бактериален растеж.Не се изолира Кандида.
Не се изолират аеробни микроорганизми
Лактобацили - липсват.
Левкоцити - масово.
Епителни клетки - малко.
Незнам вече какво да правя.Имам записан час при гинеколожката ми чак на 22.07.2012г. , а ми е адски дискомфортно.
Благодаря предварително