Queen, стискам палци другия месец да направите крачка напред
Аз искам да се обърна към вас за съвет. Утре ще се обадя и на док да питам, ама нали знаете - търпението не е за всеки
Миналия месец правихме инсеминация (стимулация с Клостилбегит), но в деня на теста чертичките бяха отрицателни а кръвния 0.00. След това ми и дойде, реално с 1 ден закъснение, но то на мен не ми е супер точен попринцип заради ПКЯ-то, т.ч. не беше фактор. Единствено ми направи впечатление, че цикълът бе само 2 дена. Беше си тамън като количество и цвят, но само 2 дена (по принцип ми е 4-5). И започнахме да гледаме напред.....
Ако приемем че цикъла ми този месец ще е ОК (35-36 дни), реално овулацията ми е около 20ден, като днес ми е 18 ден (приблизително, то при мен нито овулация винаги има, нито някога нещо е ясно, но така грубо казано). от 2-3 дни обаче се чувствам странно. Напрегната съм, гърдите ме болят и сякаш леко ми цапаше на тоалетната хартия. А днес направо си зацапа розово-кафяво, като обичайно преди да ми дойде цикъла. Миналата нощ не можах да спя, сърцето ми щеше да изскочи и днес ми се гади, яде ми се всичко, но нищо не ми е вкусно....
Искам да попитам дали според вас може да имам овулация заради стимулацията миналия месец и например от това да ми е така или ако на някой му се е случвало ще се радвам да сподели.