0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отново за мечтаните Две чертички
« -: Юли 04, 2013, 14:43:04 pm »
Здравейте, много се радвам, че има място, където мога да споделя моите тревоги...
Преди една година ми направиха кюртаж /6-7г.с./, поради причина "Гроздовидна бременност"...
Рев, сълзи, отчаяние и в крайна сметка се оказа, че диагнозата НЕ е такава, защото в хистологията ми пише: "хориални въси", които ги няма при този вид вид "бременност".
Така и не разбрах какъв ми беше проблемът.

След 5-6 месеца пазене, решихме отново да пробваме, но не става и не става. От миналия месец започнахме изследвания  в клиника Щерев. Д-р Александров ми направи хидротубация, която показа, че тръбите ми са проходими. Общо състояние на матка и яйчници - добро и ми назначи да си изследвам хормоните на щитовидната жлеза + Пролактин, Естадиол и СУЕ... Преди това си направихме изследвания за хламидия, която и при двамата ни е с отрицателен резултат. Съпругът ми си направи Спермограма в клиниката като първият път беше с едва 10% подвижни сперматозоиди и диагноза Астенозооспермия. След като го тъпчех 2 месеца с витамини А+Е, Цинк и Селен, както и Спимен, следващата спермограма, показа наличието на 45% подвижни сперматозоиди. Аз от своя страна като получих резултатите на хормоните, които пуснах, се оказа, че ТСХ, което е иначе в граница, но е "високо за забременяване" /хипотиреодизъм/, започнах приемът на L-Tyroxinе -0.25mlg на ден, като след около 2 седмици трябва да си пусна хормоните и да се проследи дали е ТСХ е спаднало... /Прегледът ми беше при д-р Енчев/. Секс преди, по и след овулацията имаше, като дори взехме Preseed, за да "помогнем на плувците" /даже си вдигах краката по 15-20 минути :wink: И така с надежда, че е станало този път...
Трябваше да ми дойде на 29-ти юни /цикълът никога досега не ми е закъснявал или подранявал точно 29 дни е/. Е, и до днес не е дошъл, но си направих 3 теста Sure Check - отрицателни  :( Вчера си взех Certain /пише, че е 100% чувствителен/ и ми се появи много, ама много бледа втора черта... Не знам да се радвам или не, защото наистина едва се забелзва. А коремът леко ме наболява като  ПМС. Друг е въпросът, че АГ-то ми каза, че може да не ми е дошъл цикълът от киста или от хормонални смущения  :( Утре ще ходя да си пусна кръвен тест, въпреки, че АГ- то каза да го пусна в понеделник... И чак след 10-ина дни да отида на преглед на ехограф.
Какво да правя? Да чакам ли до понеделник? Да правя ли още тестове? Дали  е станало този път?
Какво е вашето мнение?

P.S. Извинете ме за дългата история  :wink:
Re: Отново за мечтаните Две чертички
« Отговор #1 -: Юли 04, 2013, 14:52:59 pm »
Bonbolini, аз бих пуснала кръвен тест при първа възможност! Ако можеш, тичай още днес.
Няма смисъл да чакаш до понеделник!
Точно преди 1-2 часа тук едно момиче във форума се похвали, че е бременно със 7 отрицателни уринни теста.
Стискам палчета и вярвам, че това е твоят месец  yahoo_17 :crossfingers:

P.S. Искам да добавя, че дори и много бледа, втората чертичка означава бременност!
« Отговор #2 -: Юли 04, 2013, 17:20:35 pm »
Здравей bonbolini , аз съм момичето с тези тестове :) Моя съвет е да не им вярваш.Правих и shuarchek  и Presto и някакъв обикновен и въпреки тях днес ми потвърдиха бременноста.Кръвен не съм пускала.Успех
« Отговор #3 -: Юли 04, 2013, 18:31:03 pm »
Здравей bonbolini , аз съм момичето с тези тестове :) Моя съвет е да не им вярваш.Правих и shuarchek  и Presto и някакъв обикновен и въпреки тях днес ми потвърдиха бременноста.Кръвен не съм пускала.Успех
Tedichka,  честито и леки 9 месеца  :D
ама само как се изумих  , за 5 години в този форум такъв случай не бях виждала и чувала  :lol:
Значи даже и да дойде М. и БТ да падне  , надежда пак има  :lol:
« Отговор #4 -: Юли 05, 2013, 06:12:39 am »
И аз много се учудих,освен всичко и тези  :bfn: ....Явно всяко правило си има изключение,а в моя случай-няколко  :D
« Отговор #5 -: Юли 05, 2013, 10:45:49 am »
Здравей Tedichka, а имаше ли някакви признаци-мен ме боля корем и зърната ми бяха напрегнати, но днес не чувствам НИЩО.
 :( :( :( Пуснах си кръвен тест, който след обяд ще излезе, но ми е притеснено, че нямам никакво усещане - нито в корема, нито в гърдите, само лека болка от дясно...
« Отговор #6 -: Юли 05, 2013, 11:18:09 am »
Гърдите изведнъж спряха да ме болят.Единственото съмнително беше  подутото коремче и непрекъснато оригване.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #7 -: Юли 05, 2013, 11:23:54 am »
Bonbolini когато аз забременях прз 2008 с моите момичета, точно 1-2 дни преди датата за цикъла си имах ВСИЧКИ симптоми, че идва цикъл. В деня, когато трябваше да ми дойде всичко изчезна. Събудих се и нямаше нито напрежение в гърдите, нито болките и тежестта в корема - нищо. Реших, че всеки  момент ще прокървя, защото за мен напрежението в гърдите е признк на бременност (да уточня - бях 13 дни след трансфер). Та имах под ръка тест за бременност естествено - тогава ги купувах по - често от хляба :) и го направих ей така - за да видя, че не е станало и да звънна на Док, та да уговаряме от кога започваме със следващ опит. И...показа се втора чертичка - бледа,нобеше там :) Та, докато няма цикъл винаги има шанс за бременност, особено пък с твоята "бледа" втора чертичка. Дано да стане по-наситена и след 9 месеца да гушнеш бебок :)

« Отговор #8 -: Юли 05, 2013, 16:37:58 pm »
Това беше - кръвният резултат излезе -0,00 точно  :( :( :(
Много ми е гадно  :( :( :(