Здравейте и от мен.
аз също имам нужда от съвет за добър гинеколог, понеже ми писна да обикалям клиниките и да се разочаровам постоянно. Последно бях при Славчев, във Варна. Много ми го хвалеха, но аз нямам положителен резултат след лечението
Проблемът ми е,че от 1 год. се опитваме с мъжа ми да си имаме бебче, но уви-без положителен резултат.(А от спермограма няма нужда, понеже той има дете от пред.си брак)
Но още по-тревожен факт е,че имам течение, което продължава вече няколко мес. Именно за това и се обръщам към Вас. Моля да ми дадете съвет, към кой гин. да се обърна. Последно (преди около месец) цитонамазката ми беше добре, направиха ми и микробиолог. изследвания – candida, което излезе отрицателно. Откриха ми Streptokoki (извинявам се за правописа). Пих Ciprofloxacin и Nezoral, но уви, не ми помогна. след няколко седмици си купих и микомакс, изпих 1 хапче, както и мъжът ми. Резултат нямаше, даже мисля,че стана по-зле...
Моля Ви да ми препоръчате добър гинеколог, който да не гледа само да ми вземе парите и да предпише шепа антибиотици, а наистина да си разбира от работата и д ами помогне.
(СЪЖАЛЯВАМ ЗА МНОГОСЛОВИЕТО, но наистина съм отчаяна...)