здравейте, писах и в друг теми, но нямах отговор, затова отворих нова.в петък от цитонамазка за определяне на РАР сам РАР-2група и диагноза остър колпит с обяснение, че е "някаква инфекция" ,а от другата, че нямам патогенни микроорганизми и бактерии. лекаря ми изписа полижинакс 12 дни и нищо не ми обясни, аз не се и сетих да попитам- бях отишла на рутинен преглед, без особени оплаквания- малко бяло течение, но аз винаги сам имала. от прегледа насам, обаче вече имам и болки ниско долу в средата и от дясно. въпроса ми е дали да го почна полижинакса, ако сам решила да си правя PCR-тест за хламидия. в смисал дали ще се повлияе теста от полижинакса. и ме е страх щом тоя колпит не е от бактерии, остава да е от хламидия май. миналата година нямах никакви инфекции и бактерии, а пак имах бяло теч. бях и РАР-1гр, а хламидия отрицателен, но теста беше фитофлуоресцентен от цервик. секрет, който сега разбирам не е хич точен. извенения, че сам толкова дълга, но наистина ме е страх като чета какви поражения на тръбите нанасят тези инфекции, а и мойта не я разбрах от какво като сам сигурна в приятеля си 200% МОЛЯ ви някой да пише, ако знае нещо