Жестока тема! Направо съм цопнала вътре с два крака и две ръце (котешки лапки)!!!
Какво да кажа първата ми тренировка беше на 31.01.20013-та до 28.02.2013 г. ходех веднъж седмично, а сега от 8-ми март ходя по 2 пъти седмично! Кръшкам само като съм в цикъл, защото не е добре да се тренира много се натоварват мускулите и може да доведе до неприятен кръвоизлив.
Както и да е. Сега хубавата част, аз съм на хранителен режим назначен от ендокринолог, споделих с треньорката ми и тя каза, че е много добър, спомена, че в моят случай е достатъчно да посещавам само 2 пъти в седмицата, за да свикне организма ми на натоварването и тепърва ще обсъждам с нея хранителните си навици, за в бъдеще щ еми изгради хранителен режим.
Къде ходя - в Хотел Дедеман заедно с една сладка съфорумка, която ме нави - то пък взех, че й се вързах на акъла и изобщо не съжалявам! В Дедеман водата е +28 градуса, басейна е супер чист, тренировки има във вторник от 8:30, 10:00 и 18:00 часа, сряда от 07:20 и 18:00 часа и четвъртък (часовете са както във вторник) вече ще има и в петък (часовете са както във вторник), като треньорките са вече 2! Цената за 10 посещения е 60 лева, иначе за едно посещение е 7 лева.
До момента съм свалила -5 килограма, треньорката ми каза, че до 6-7 месеца по 2 пъти, ако ходя ще сваля трайно -10кг. от теглото си, каза ми, че няма и да ги кача повече
Тепърва има какво да си споделям с нея както и с Вас! Обемите на тялото ми се намалиха, т.нар. портокалова кожа се изчисти, целулита се заглажда, ползите е че няма натоварване на ставите, не се получава и тахикардия както може да се случи в каланетиката и аеробиката. Уредите, които се ползват са т.нар. макарони.
Много съм доволна и ще продължавам да се занимавам с този спорт! За басейна си трябвазадължителна плувна шапка и джапанки.