0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кафяво течение
« -: Септември 21, 2012, 13:24:01 pm »
Здравейте момичета, нова съм във форума и все още се ориентирам, така че се извинявам ако има вече подобна тема. Ето и моя случай. По принцип цикъла ми е на 30- 40 дни. Последно ми дойде на 23.07. Бях на лекар на 18.09, но ми каза, че всичко е наред и нямам киста /понякога образувам функционални кисти/, а в левия яйчник има фоликул, който още е малък. Същия ден правих и тест за овулация, който се оказа положителен. На следващия ден обаче започна кафеникаво течение, което днес е по-силно. На какво може да се дължи? Някой ако има мнение по въпроса нека сподели. Благодаря ви предварително.
*
Re: кафяво течение
« Отговор #1 -: Септември 21, 2012, 15:12:28 pm »
Здравей, yordana

За мен всяко необичайно течение е повод за посещение на доктор.

Ако е вярно, че последният ти цикъл е юли месец, имаш поне 20 дена закъснение. Тест за бременност правила ли си?

La vita è bella
« Отговор #2 -: Септември 21, 2012, 15:50:12 pm »
Не съм, тъй като направо отидох при док. Но не каза нищо за бременност. Каза ми, че понякога ставало така заради хормоните, изписа ми Дуфастон за 3 дена 2х2, който така и не си взех. Пуснахме и цитонамазка и така. Нямам други неразположения, нито признаци на бременност, но за всеки случай ще си направя днес един тест.
« Отговор #3 -: Март 05, 2013, 11:32:23 am »
Здравейте !Да се включа и аз в темата,много ми е притеснено.на 09.2012 си правиха лапароскопия,поради поликистозни яйчници ,след това цикъла ми се нормализира,но  на 02.2013г. когато трябваше да отида на  контролен преглед ми закъсня цикъла с 15 дни(отрицателен тест) и сега след това закъснение получих някакво неменструално ,кафеникаво течение ,не ме боли корема ,а обикновено имам болезнена М. Сега незнам какво да правя ,с прегледа се налага да изчакам ,и съм  ужасена да не би отново да съм получила  пкя.,и да не говоря за отчаянието ,че и този месец 
Дайте съвет,някой имал ли е подобни симптоми
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #4 -: Март 05, 2013, 12:51:44 pm »
Възможно е да си имала функционална киста, затова да ти е закъсняло. Обикновено тези кисти се изчистват със следващия цикъл. Има вероятност от това да е течението, но няма как да сме сигурни. Може да е друга причината. Най-добре отиди на лекар, нищо, че имаш зацапване.
Аз съм имала по 15 дена закъснение заради такива кисти, после цикъла съвсем го омотвах кога идва, течението беше различно, къде кафеникаво, къде червеникаво.. Единствено посещението при лекар може да даде яснота какво се случва. Не е проблем това, че имаш зацапване, за да отидеш на преглед, няма нужда да го отлагаш. Преглеждат и по време на менструация.
« Последна редакция: Март 05, 2013, 13:23:20 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #5 -: Март 05, 2013, 15:00:58 pm »
Благодаря за отговора