0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dessislava

Моля, за съвет!
« -: Юни 21, 2006, 13:30:10 pm »
Скъпи момичета, преди седем месеца разбрах, че съм бременна. Всичко беше както трябва, докато една сутрин станах и видях, че съм прокървяла. Отидох на лекар, посъветва ме да лежа у дома, като с това ми изписа и Утрогестан и Но-шпа. Въпреки желанието ми да задържа бебето, не се получи. Плодът на другата сутрин сам падна, след което последва кюртаж.
Измина периода на т.н. "пазене" и ето, че дойде времето за нови опити. Втори месец опитваме да стане ЧУДОТО. Дай Боже на всички ни!
Притеснява ме факта дали пак ще стане, и според Вас кюртажът дали ще даде някакво негативно отражение за забременяване!
Благодаря на всички ВИ!
Хиляди поздрави от мен! Успех!
Моля, за съвет!
« Отговор #1 -: Юни 21, 2006, 13:51:00 pm »
Добре дошла.
Почети темите във форума, поразрови и статиите, можеш да пуснеш търсене за спонтанен аборт или мисед.
Сама ще разбереш, че такива неща се случват на много жени. Понякога има проблем и със следващите бременности, а понякога следващия път няма проблеми. ПОнякога се забременява лесно след аборт, друг път не. Всичко е индивидуално.
Понякога се налагат някои изследвания.
Тук ще получиш мнения, но повечето тук не сме лекари, а пациенти и можем да говорим само от личен опит.
Желая ти успех! :)
Моля, за съвет!
« Отговор #2 -: Юни 21, 2006, 14:40:55 pm »
Само да те успокоя, че 2 месеца са ужасно къс срок, когато става въпрос за забременяване. Проучи, как да определиш фертилните си дни и действайте. Успех!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Моля, за съвет!
« Отговор #3 -: Юни 21, 2006, 16:11:02 pm »
Според мен се радвай на лятото, прави опити за бебе и
не се притеснявай излишно.
Изобщо не е задължително да има проблем следващия път.
Успех!!!
*
Re: Моля, за съвет!
« Отговор #4 -: Юни 21, 2006, 16:54:07 pm »
Това, че веднъж се случило не трябва да те притеснява, защото често се случва в ранен етап от бременността. Място за притеснение има ако имаш няколко спонтанни аборта. Ако на прегледите след кюртажа всичко е било наред няма причина да мислиш, че той може да има някакво негативно отражение за забременяването. Успокой се и продължавайте с опитите без да го мислиш много. :)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Моля, за съвет!
« Отговор #5 -: Юни 21, 2006, 18:19:35 pm »
Деси, не се тревожи предварително. Близка моя приятелка имаше спонтанен аборт към края на втори месец. След около 5-6 месеца забременя и всичко мина много добре, само дето през цялото време се тревожеше за бебчо. Сега има едно здраво сладурче :)
Случват се такива неща понякога, но щом веднъж си забременяла естествено, пак ще стане. Успех!  :wink:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Моля, за съвет!
« Отговор #6 -: Юни 22, 2006, 07:08:01 am »
Мила Деси няма гаранции че ако си направила 1 спонтанен аборт....ще направиш пак!Дори вероятноста да стане така е много малка!Така че не си тормози за сега душичката.......отдай се на положителни преживявания през лятото ...бебеправене и мисли положително!!!!!!!!!!!!
Пожелавам ти скоро да стане чудото и всичко да е наред!Ще стане и ще бъде наред!!!!!Успех мила!!! :balk_21:  :balk_103:
*

Dessislava

Моля, за съвет!
« Отговор #7 -: Юни 22, 2006, 10:16:48 am »
Скъпи момичета, благодаря Ви за окуражителни думи!
А аз от сърце на всяка една от Вас пожелавам много здраве и сбъдване на всичките Ви мечти!
Вие заслужавате!
Целувки от мен и хиляди поздрави!