0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: тестове за бременност
« Отговор #80 -: Септември 23, 2010, 12:53:55 pm »
radina, този тест би трябвало да отчита по същия начин , както останалите.Според мен щом контролната линия (С) не се е появила веднага, тестът не е годен.По-добре направи друг.Иначе на мен тестовата ми отчете някъде след 2-3 минути, когато все още беше бледа(на 30 ден от МЦ), а на по-късен етап се появяваше веднага.
Искрено ти пожелавам съвсем скоро да видиш две ярко червени черти.
« Отговор #81 -: Март 01, 2011, 09:09:39 am »
Здравейте на всички и Честита Баба Марта!
Бъдете живи и здрави и много усмихнати!!!
Искам да споделя с вас нещо, което чакам от около година. От 2-3 дни започнах да усещам, че много ми се доспива и по всяко време и си хапвам с повече апетит от обикновено. Гърдите ми се наляха и станаха като, че ли по-тежки. Снощи преди да се прибера си взех шуър чек. По принцип сутрин ставам в 7, но тази сутрин се събудих сама е 6  :lol: нямах търпение да направя теста. Направих го и хоп една хубава и една бледа чертичка  8O незнаех как да реагирам. Ужас!! Мн се зарадвах! Завързах му една мартеничка и го подарих на приятеля ми. Реших да го спделя с вас, защото неискам да казвам пред приятели и роднини, тъй като се притеснявам дали това е 100 % бременност. Преди това 20 дена пих ДУФАСтон и не съм сигурна дали не ми е повлияло върху резултата  :?
Желая ви всичко добро!
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #82 -: Март 01, 2011, 11:30:20 am »
Честита Баба Марта, нека има здраве за всички!
Буба, на теб и на живота в теб от този ден нататък живи и здрави, да ви е на късмет :)
Дуфастон не може да повлияе не резултата от теста, свържи се с лекаря си и уговорете час за преглед.
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
« Отговор #83 -: Март 01, 2011, 11:37:29 am »
Благодаря, делфин!
Зарадва ме твоят отговор!
Ще пиша след посещение при лекар, за да потвърдя инфото.
*
« Отговор #84 -: Март 08, 2011, 17:08:38 pm »
Цитат
, тъй като се притеснявам дали това е 100 % бременност.
Тихичко казвам честито!!! :bighug:
« Отговор #85 -: Декември 31, 2011, 10:24:41 am »
А, някой случайно да е ползвал suresign тестовете?Никъде не мога да открия нищо за тях...

« Отговор #86 -: Май 05, 2012, 21:00:11 pm »
Ами да попитам за ЦВЕТНАТА БРЕМЕННОСТ...Тея Sure chec тестове и подобни отчитат ли резултат...???Защото съм чувала че не е така..ако може вие да ми кажете...На 13 април ми дойде но беше само 3 дена и кафеникаво,а по-принцип ми е редовен и нормален цикъла.Ако направя Кръвен тест дали ще се разбере...Иска ми се е да е положителен резултатът...
« Отговор #87 -: Май 06, 2012, 03:57:03 am »
И най-обикновен тест ще засече.
Това че е имало кървене не значи, че тестовете не отчитат. Те засичат хормона ЧХГ, който не се влияе от кървенето, или го има в организма или го няма.
И схващането за цветна бременност е малко преиначено, това е проблемна бременност.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #88 -: Май 07, 2012, 10:06:34 am »
Ами да попитам за ЦВЕТНАТА БРЕМЕННОСТ...Тея Sure chec тестове и подобни отчитат ли резултат...???Защото съм чувала че не е така..ако може вие да ми кажете...На 13 април ми дойде но беше само 3 дена и кафеникаво,а по-принцип ми е редовен и нормален цикъла.Ако направя Кръвен тест дали ще се разбере...Иска ми се е да е положителен резултатът...
Ако има бременност, теста ще отчете. А кървенето може да не е бил МЦ, щом ти е вървял само 3 дни. Изчакой още 2-3 дни и пусни нов. Успех!
« Отговор #89 -: Май 09, 2012, 10:28:53 am »
Да споделя и аз  :? моя цикъл е много точен, като часовник е 32 дни. На 34 ден (два дни след закъснението) правих тест и беше отрицателен, днес е 36 ден и теста пак е отрицателен. Няма "+", но няма и менструация. За симптоми не съм обръщала внимание. Ще почакам още малко и се направя кръвен тест или направо преглед при лекар.
« Отговор #90 -: Май 10, 2012, 12:08:50 pm »
Вчера си правиx тест-отрицателен. :( Ще почакам още малко и се направя OЩE eдин тест
« Отговор #91 -: Май 11, 2012, 10:40:23 am »
7 дни закъснение, 2 отрицателни Sure chek и вчера кръвен с резултат <0.100 mU/ml  :(
« Отговор #92 -: Май 11, 2012, 12:05:41 pm »
Днес ми дойде менструацията... :( Продължаваме след това с опитите..
« Отговор #93 -: Май 13, 2012, 19:09:34 pm »
7 дни закъснение, 2 отрицателни Sure chek и вчера кръвен с резултат <0.100 mU/ml  :(

След тези резултати днес отидох на лекар  :x след като му обясних, че ми закъсва с около 10 дни и че кръвния тест е отрицателен, реши че може прегледа да мине буквално за 10-20 сек. след което ми изписа оргаметрил.
Не знам аз ли съм афектирана или лекарите са превърнали призванието в печалбарство...
« Отговор #94 -: Януари 22, 2013, 18:16:37 pm »
Здравейте,
на мен не ми закъснява,но умишлено правихме опити 2 дни преди и 2 дни след овулацията, която със сигурност усетих.
Така, днес си  направих кръвен тест и резултата е 0.16, т.е под 5= не съм бременна.
Възможно ли е още да не се засече в кръвта -овуто ми беше на 11.01?
Освен това имам разстройство, болки в таза и набъбване на вените на гърдите.
Въобразявам ли си?
Споделете ако сте преживели подобна ситуация: