Здравей.Аз много се чудех дали да пиша или не,защото бях във същата ситуация като твоята и това не беше много добре,не съм лекар и не мога да кажа,че щом при мен е било лошо и при теб така ще бъде.Но ще споделя какъв беше проблема.Също като теб направих тест беше положителен,отидох на лекар видя също бременност,но ми каза да се върна след 10-на дена,но на четвъртия де след прегледа започна кафявото течение след това и болките.Отидох пак на лекар,но след като му казах за тези неща,той ми каза че има съмнения за извън маточна бременност.Предопреди ме при мн силни болки в корема,диария и повръщане да влезна веднага в болница за операция.И на мен също ми изписаха нош па,но не ми помогнаха.Така се и случи след седмица получих всички тези симптоми и ме оперираха.Махнаха тръбата,защото беше разкъсана и ако ми бяха обърнали по-вече внимание можеше и да не стигам до там.Спирам с обясненията,защото пак казвам при мен случеят е такъв,но не казвам,че и при теб е същото.Мога само да те посъветвам да отидеш за още едно мнение.
Надявам се да не съм те уплашила и всичко да бъде наред.
Желая ти всичко най-хубаво.