0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Уплашена съм /нерегулярно кървене/
« Отговор #20 -: Юни 19, 2006, 20:31:47 pm »
Утре следобяд ще знам повече. Часа ми за лекар е за 10.30.
Момичета, гледам не сте писали нищо за използването на Трибестан при жени. Искам да ви напомня че повече от година правехме опити с мъжа ми а последните 2-3 месеца взе да става на кофликт. Та през тази година-година и половина нищо не се получаваше. Може да съм искарала късмет заради Трибестана. Пих го само 7 дни. Почнах го веднага като ми дойде М и го пих 3 пъти дневно по 1 хапче докато на 7мия ден се появи това кафяво течение и ги спрях. Хапчетата са билкови и нищо няма да ви коства и вие да ги пиете по 7 дни като мене. Белким и на другите като мен им провърви.
Има и друго макар че малко ме е срам да споделя и незнам дали не е съвпадение,, но нека и него споделя. Ходих при маг Живин от София пак една седмица преди да се появи течението. :oops:
« Отговор #21 -: Юни 19, 2006, 20:48:00 pm »
Трибестана го знаем много добре, kasiel :) .........само, че аз лично го давах на мъжа ми (заедно с още неща....не че дадоха резултат в нашия случай де  :roll:  :lol: ) и не съм чувала да се пие от жени. Дори обаче и да се дава на жени....едва ли е само защото те така са решили, че това ще им помогне. Понякога самолечението може повече да навреди отколкото да помогне. Ако можехме сами да се оправяме със здравословните си проблеми-нямаше да имаме нужда от лекарите ;) Интересно ми е на мен друго.....как така по настояване на мъжа ти и без лекарско предписание реши да го пиеш....и защо мъжа ти реши че трябва да пиеш точно това :roll::lol:  
*
« Отговор #22 -: Юни 19, 2006, 21:27:13 pm »
Мъжа ми чете доста за него и въобще за билката бабини зъби. Дори в указанието му пишеше че се пие за засилване или при липса на овулация ако не се лъжа. Реших че ако не помогне поне няма да ми навреди. Нямаше никакви противопоказания.
*
?????????????
« Отговор #23 -: Юни 20, 2006, 14:51:39 pm »
Момичета, ходих тази сутрин на лекар. Видя се някакво мехурче в матката а не извън нея, но не се виждало околоплодно сакче още. За кървенето лекарката не можа да каже пак нищо, само предположения. Биха ми прогестерон, изписа ми Утрогестан/ който вече го няма по аптеките/ но аптекарката ми даде Дуфастон. Изписа ми и неофолик. Ако до 2 дни кървенето не спре пак трябва да ходя.
Предположенията за кървенето са че от имплантирането е останала кръв в матката и понеже е обърната бавно се изтича. Но и това ми е странно, защото как по време на мензиса се изтича бързо а не по месец. Даже преди години като правих аборт кръвта се изчисти за около седмица.
Как може да няма наблюдения и по-сериозни изследвания за причините предизвикващи подобно кървене като моето. :roll:
*

Anonymous

« Отговор #24 -: Юни 20, 2006, 15:03:43 pm »
Каси,от това,което беше писала,то кървенето е почнало още от ову,нали-5 или 7 ден?Абе, странно, но важното е че си бременна!А че лекарите за това кървене гледат така :(  и така 8O и така :oops: си права.Трябва още да учат и повечко да обясняват.Още веднъж честито и се пази!
*
« Отговор #25 -: Юни 20, 2006, 15:08:26 pm »
Аз бях гостенчето!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #26 -: Юни 20, 2006, 19:35:07 pm »
Касиел, ти смени ли лекарката - или още ходиш при тази (в майчин дом-Варна), за която беше писала че ти е казала че няма нищо страшно в течението? При кой ходиш там?
*
« Отговор #27 -: Юни 20, 2006, 19:53:14 pm »
Ходя при Халачева. Знам че е малко истеричка, но пък никой не е писал че не е специалист. Днес пред нейната врата имаше най-много пациенти. :roll:
« Отговор #28 -: Юни 20, 2006, 20:10:55 pm »
Ако това с пациентите пред вратите беше критерии нямаше да се налага до момента да сменям 5-ма лекари.  :roll: Халачева я знам.....след като се успокояваш, че според нея течението си е нормално и всичко е ОК.....ходи там......но според мен трябва да има причина и определено е добре да потърсиш и друго мнение :roll: ...както ти писах преди няколко поста. Решението си е твое....
УСПЕХ
:)
*
« Отговор #29 -: Юни 21, 2006, 10:04:55 am »
Може би си права. Препоръчай ми друга лекарка от Майчин дом ако обичаш.
« Отговор #30 -: Юни 21, 2006, 10:37:01 am »
От там лекар за съжаление аз не мога да ти препоръчам, защото личните ми впечатления не са много добри :roll: ......и от доста време съм приключила с ходенията си в майчин дом.
*
« Отговор #31 -: Юни 22, 2006, 09:01:42 am »
BLACK_ROSE
насочи ме към някой лекар от който си доволна, че Халачева ми изписа Утрогестан уж да ми спре кървенето а то се засили доста. :cry: