0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #40 -: Януари 30, 2013, 01:59:01 am »
и аз съм в подобно психическо състояние,знам че е лесно на думи да ти кажа горе главата разбирам те много добре,но животът е твърде кратък не трябва да се предаваме,тук намирам подкрепа от много мили мами,децата съшо ме крепят
На теб казвам това...
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #41 -: Януари 31, 2013, 14:57:16 pm »
Мимииии  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Хеййййййййййййййй сладурка как си миличка???????
Ей Мими добре съм!
Много ме зарадва това което прочетох за теб.Важното е да преоткриеш себе си и за се занимаваш с неща които ти доставят удоволствие.Постепенно нещата ще се наредят.
 :balk_21:
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #42 -: Януари 31, 2013, 18:48:32 pm »
Мили момичета благодаря ви за подкрепата...Много ми помагате със съветите си....Много надежда ми давате......Благодаря ви от сърце......Сега да ви се похваля започнах курс-грим и съм много щастлива,това е най голямата ми мечта аз винаги съм гримирала,но сега ако се справя ще получа и диплома.....Сега си набирам модели от София за да ми помагат.......Това ми е малко трудно не познавам много момичета в София,които  да са свободни за да идват с мене,но някак си ще намеря.....Целувки и прегръдки и много,много щастие на всички....Благодаря ви още веднъж за помоща...Ще ви държа в течение как съм.....В момента с опитите за бебо съм спряла всичко след тежката ми раздяла миналата година ,че и малко повече,но когато дойде момента и за там ,знам,че тук ще намеря вашата подкрепа..... :balk_95: :balk_96: :balk_100:
С удоволствие бих ти станала модел, ако не ми беше толкова малко детенцето. Умирам си за гримове  :lol: Лека полека се нареждат нещата значи, успех ти желая и горе главата! ;)
Междъ другото искаш ли да попитам във ФБ някой от моите приятели дали би се навил? Предполагам е безплатно, дай малко повече информация- изсквания за възраст, колко често ти трябват, по колко часа, колко човека?
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 18:50:50 pm от Мишле82 »

*
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #43 -: Януари 31, 2013, 23:15:01 pm »
Здравей Мишле,ще ти бъда благодарна...Ами възраста на моделите е хубаво да е от 18 години нагоре...Напълно безплатно е всичко,работим с хубава качествена козметика L´Oréal Paris,Max Faktor и тн.Студиото се намира зад Хотел Плиска и времето в ,което аз се обучавам и са ми необходими момичетата е от 11 до 13ч. но като се сложи и предвижването до студиото и дома обратното или работа евентуално и тн си слагам лично аз по час и половина отгоре...Моделите са ми необходими,защото аз започнах малко по късно и нямам с кого да се комбинирам,както другите момичета се учат една друга...Днес водих моя приятелка и тя умря от кеф милата,макар,че аз съм още в началото и правих само основа и база...Забавно е приятно е,преподавателката е уникална сладурана и 2-та часа минават адски бързо там...Аз лично реших така да опитам да намеря модели,по интернет,през познати и тн,защото аз съм изкл. контактна и обожавам да се запознавам с нови хора и да градя контакти с млади и интелигентни хора...А НА ТЕБ СПЕЦИАЛНО ОБЕЩАВАМ ДА НАПРАВЯ ГРИМ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ И ДА ТИ РАЗКАЖА И ПОКАЖА ВСИЧКО ,КОЕТО ТИ Е ИНТЕРЕСНО И ЛЮБОПИТНО...АЗ ГРИМИРАМ ОТ МНОГО ГОДИНИ,но сега се налага да взема и диплома за да работя професионално и дай Боже да се развивам нагоре и нагоре...Благодаря ти за предложената помощ още веднъж...И ОБЕЩАНОТО си е ОБЕЩАНО...Когато решиш съм на твое разположение...Поздрави...Мимка :bighug:
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #44 -: Февруари 01, 2013, 00:25:43 am »
Хората на антидепресанти не е задължително да са луди! На моменти също депресирам, не съм виновна, че съм на антидепресанти, от които пълнея и изменят доста от кръвните ми параметри голяма част от хормоните. Случи се гаден инцидент преди около десетина години, много гадно ми посегнаха... и тази рана още кърви. Както и да е, някак си я преодолях, все съм в двете крайности, от тогава така се формира и моят характер ту съм много щастлива, ту ревлива и нещастна.
Загубих и аз една любов, после цели шест години бях без гадже, нямах сексуален живот. Накрая се опитах да завържа връзка с един грък - нищо не излезе, в последствие в социалната мрежа по стечение на обстоятелствата се запознах с моят годеник, сгодени сме от скоро, но връзката ни е на цели три години.  :D
Та, да ти кажа художник съм по професия и призвание, и това до голяма степен лекува моите рани. Скоро ще правя втора изложба ще е през пролетта, надявам се всичко да е ок, че нещо много ме мързи, а трябва да съм направила определен брой картини в срок.
Много се радвам, че си започнала такъв курс по грим, на времето, когато бях в 11-ти клас, организираха такива курсове от Орифлейм (бях цели 11 години дистрибутор), но се отказах. Та и с това съм се занимавала, ако искаш мога да ти дам съветче, ако нещо ти убягва по отношение на грима.
Всъщност вече рядко слагам грим, освен пудричка и спиралка.
Пожелавам ти успех, ще се справиш! Бих искала да съм ти модел, обаче няма да мога до края на месеца съм със запълнен график все има неща, които трябва да върша, а и сега започнах и нов спорт да тренирам, и време вече за нищо, след изложбата ще съм малко по-свободна, но после ме чака следваща... :)
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #45 -: Февруари 01, 2013, 09:24:53 am »
Ехеее, жестоко! Благодаря ти, Мими! Добре, от 11-13ч пък за транспорта всеки ще си преценява, но колко дни в седмищата и колко седмици не разбрах ще ти трябват моделите? Аз как питам все едно, че пет човека ти пращам на мига нали хахаха, ама да дам по-подробна информация, пък дано заинтригуваме някого :)

Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #46 -: Февруари 01, 2013, 11:08:05 am »
Оооо и аз искам грим!
*
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #47 -: Февруари 01, 2013, 13:47:55 pm »
Ами аз ходя от Понеделник до Петък от 11 до 13ч.
Оооо и аз искам грим!
Къди ами хайде ако си от София заповядай нямаш никакъв проблем...На мен ще ми е много приятно... :)
*
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #48 -: Февруари 01, 2013, 13:52:56 pm »
chattenoire84 здравей и на теб...Ти ми написа какво си преживяла а и тук разказа ти е страшно тежък...Труден път до тук...Но знаеш ли аз си мисля,че нещата от тук ще вървят много ,многооо по добре.....Жалко че си се отказала от Орифлейм аз съм почитател техен и доста неща си копувам и от тях...Относно съвети ами да,защо не-винаги има какво да науча ново...Благодаря ти :*
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #49 -: Февруари 02, 2013, 16:37:59 pm »
Мими, намери ме във ФБ да ти дам ФБ на едно момиче, което има интерес  :)

*
Re: КАК ДА СЕ СПРАВЯ МОМИЧЕТА...НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ
« Отговор #50 -: Февруари 04, 2013, 19:04:10 pm »
Мишленце написах ти съобщение на лични...