По принцип клиниките трябва да знаят за тази декларация каква е и кога ще се изисква. Аз когато реших да си подам документи отидох в клиниката и там лицето отговарящо за фонда си имаше набора от бланки, които се изискват от ФАР. Попълних комплекта и това беше. Предполагам, че сега ще знаят за тази, за здравните осигуровки кога ще е необходима. Дали ще се прави непосредствено преди да започне процедурата или преди да ни разглеждат на обществен съвет за одобрение, ще трябва да сме я попълнили и изпратили допълнително към другите, които сме им пращали. За новите записвания ще си имат новия комплект бланки, които са същите, но с малки промени /на думички/ + декларацията за здравните осигуровки сигурно. Ама ние момичетата на прехода полудяхме вече......вместо да сме спокойни и позитивни само нерви трупаме....то за здравни осигуровки, за социални, за реформите по ФАР абе ще ни довършат.
Мисля, че там от където са ти изпратили документите, трябва да ти пратят и декларацията за здравните, ако се изисква преди одобрението, а и може както някои са си ги пращали с куриер и така да стане ......а това всичкото евентуално ако се изисква предварително. Ако е за непосредствено преди процедурата да започне, ще е по-лесно и по-добре за нас мисля. До старта всеки ще е гледал да си оправи това положение с осигуровките.