Здравей Denis, днес ходих на лекар и ми каза, че всички хормони са ми в нормите.На 24 години съм.ФСХ ми е малко в горната граница, но ми каза, че това може да е инцидентно само този месец, а и все пак нещо наистина този месец ми закъсня МЦ защото имах много късна О.Каза ми че прогестерона ми е малко нисък, но аз и обясних че съм го изследвала 1-2 дни преди О и тя погледна стойностите на овулаторната фаза и ми каза, че той е в долната граница според тази фаза, но все пак е в нормата.Така че сега сме се разбрали с доки да изчакам още 2 месеца и да отида пак на преглед и ако прецени ще ми пусне пак да изследваме прогестерона.Каза ми че няма смисъл да ми изписва прогестеронов препарат ако всичко е ок, защото не е добре да се тъпча с хормони ако не е необходимо.А за хормоните на ЩЖ ги изследвах преди около 2-3 месеца и всички бяха в норма.Също така ми каза да не се притеснявам, че има някакъв проблем, защото все пак ние опитваме за бебче от около 4 месеца и това не е много дълъг период, но ми каза че ако до 10-12 месеца не успеем да си направим бебче ще трябва да направим и разни други изследвания.Но аз се надявам да си имаме положително тестче още този месец :)При тази лекарка ходя от скоро и моля те ако мислиш, че има нещо притеснително в резултатите според теб да ми кажеш, защото може да е необходимо и мнение на друг лекар да потърся. Много ти благодаря за помощта.