0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Достинекс и тестове за овулация...?
« -: Август 12, 2012, 15:05:16 pm »
Здравейте момичета!Искам да ви попитам дали е възможно Достинекса да влияе на тестовете за О и сега ще ви разкажа накратко защо съм объркана.Преди доста време забелязах, че имам изтичане на прозрачен секрет от гърдите (най-вече от дясната) и съответно започнах ходенето по различни лекари като всички се съмняваха за висок пролактин, но за голямо учудване 4 месеца го изследвах и все си беше в норми до миналия месец...когато беше малко над нормата.Съответно доки ми назначи Достинекс за 4 семици (по половин таблетка на седмица).Последното хапче го изпих на 10.08 (в петък), а вчера на 11.08 си направих тест за О в 17:00ч. и беше "+" (даже мисля, че тестовата чертичка беше по-тъмна от контролната)...Притеснява ме факта, че толкова рано теста за О е положителен (на 11-ти ден от МЦ) и се чудя дали е реален резултата.Правим опити за бебче от ноември 2011 и почти всеки месец си правех тестове за О, като най-рано тест за О съм имала на 12-13ден от МЦ и то само веднъж ми се е случвало толкова рано.Обикновено положителните ми тестове за О са ми около 14-15ден от МЦ.Днес пак ще направя тест за О и ще видя какво ще е положението.Притеснението ми е дали Достинекса не влияе на тестовете за О и дали "+" тест за О е наистина реален?!Много ще съм ви благодарна момичета ако можете да ми кажете някакви мнения по въпроса...Благодаря :)
*
Re: Достинекс и тестове за овулация...?
« Отговор #1 -: Август 12, 2012, 18:41:11 pm »
За достинекса не зная, но овулацията варира и макар редовно да се случва в конкретни поред дни, понякога може да е по-рано. Това е и смисълът на тестовете - да я засекат, ако подрани или закъснее.
Re: Достинекс и тестове за овулация...?
« Отговор #2 -: Август 13, 2012, 11:08:33 am »
Цигу много ти благодяра за отговора.При мен вчера теста вече беше "-" (макар, че двете чертички бяха почти еднкви тестовата ми се струва, че беше малко по-светла от контролната).Странно ми е че толко рано беше този месец, защото за 10 месеца от както се следя никога до сега не бях имала + тест за О толкова рано.Ама както ти каза, а и аз съм чела О не винаги е в едни и същи дни от МЦ...Дано да успеем този месец!Много късмет на всички момичета!